După 3 etape disputate pe Municipal, echipa noastra a reușit să adune doar 2 puncte, având un bilanț de 2 egaluri cu SC Popești-Leordeni și CS FC Pucioasa și o înfrângere cu Flacăra Moreni

 

ECHIPA

06 octombrie 2023 

ARO CÂMPULUNG – AS FC PUCIOASA 0-0 (0-0)

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Denis Răduță, Laurențiu Robu, Alin Fieraru, Cosmin Oprean,  Denis Pia, Andrei Neicu, Francesco Bucurescu, Simon Măzărache (cpt), Darius Grigore, Gabriel Jenaru.

Antrenor: Ionut Mihu

Au mai jucat:  Gabriel Mihalcea, Antonio Papuc, Olaru Matteo și  Darius Șerban

Rezerve neutilizate: Robert Moise – Rareș Marinescu, Mario Durdun, Bogdan Chiper si Theodor Peștișor

AS FC Pucioasa: Răzvan Ghițescu – Radu Simion, Narcis Marina (cpt), Robert Călin, Gabriel Samoilă, Alexandru Petre, Gabi Dragnea, Ilie Ioniță, Iulian Zamfir, Tiberiu Calofir și Mihai Enache

Antrenor: Haralambie Becheanu

Rezerve: Ștefan Stăncescu – Marin Tinel, Alexandru Serafim, Ionel Diță, Javier Fuiorea, Daniel Brătucu, Robert Croitoru și Darius Vasilescu.

Arbitri: Lăstun Mihail Sebastian (Râmnicu Vâlcea) – Constantinescu Daniela (Craiova) și Banica Octavian Marian (Cârcea)

Delegat de joc:Manole Alexandru (Bucureşti)

Observator arbitri:Anton Dumitru (Balş)

Azi, 06.10.2023, echipa noastră a primit vizita ocupantei locului 4 în clasamentul Ligii a III-a, Seria a IV-a, AS FC Pucioasa. Oaspeții noștrii de astăzi, au venit la Câmpulung cu gândul să nu piardă. Prima repriză, a fost una anostă fără prea multe faze de poartă.

Cea de-a doua repriză a început cu dominarea gazdelor, iar în minutul 61, Măzărache, marchează, dar golul este anulat pe motiv de offside, 7 minute mai târziu, tânarul portar al echipei noastre, Mușat, scoate o minge de sub bara transversală. Gazdele revin în atac, iar Grigore ratează o bună oportunite de a marca. Pe contraatac, oaspeții, au șansa să plece cu toate cele 3 puncte de la Câmpulung, însă Mușat este din nou la post și reușește să scoată din postură de 1 la 1 cu atacantul dâmbovițean.

Meciul se încheie 0-0, iar ARO mai coboară un loc în clasamentul Ligii a III-a, Seria a IV-a, datorită victoriei celor de la Flacăra Moreni la Păulești cu scorul de 4-0.

Etapa următoare, echipa noastră se va deplasa la Blejoi pentru a întălni ocupanta locului 3, cu 12 puncte, CS Blejoi.

 

 

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 7

ARO Câmpulung – AS FC Pucioasa 2 – 0

CS Păuleşti – CSM Flacăra Moreni 0 – 4

CSO Plopeni – CSO Tricolorul Breaza

SCM Dunarea Giurgiu – CS Blejoi

SC Popești-Leordeni – CS Dinamo Bucureşti