În meciul dintre ARO Câmpulung și Dunărea Giurgiu, dunărenii se impun mai categoric decât o arată scorul

ECHIPA

28 octombrie 2023

ARO CÂMPULUNG – DUNAREA GIURGIU 2-3 (0-1)
Au marcat: Fieraru (64), Jenaru (90+2) / Costache (10), Bălțat (50), Bălțat (51)

ARO Câmpulung: Ricardo Gallo – Gabriel Mihalcea, Laurențiu Robu, Andrei Fieraru, Cosmin Oprean, Denis Răduță, Andrei Neicu, Simon Măzărache (cpt), Darius Grigore, Gabriel Jenaru, Mario Durdun.

Antrenor: Ionut Mihu

Rezerve: Ianis Mușat – Francesco Bucurescu, Matteo Olaru, Teodor Peștișor, Denis Pia, Bogdan Chiper, Rareș Marinescu, Antonio Papuc și Darius Șerban.

DUNĂREA Giurgiu: Octavian Stanciu (cpt) – Marius Costache, Adrian Bălăceanu, Tony Constantin, David Anghel, Marinel Blaga, Mihai Constantinescu, Alexandru Popescu, Răzvan Mizdrescu, Cătălin Bălțat, Vlad Șerbănescu

Antrenor: Andrei Nemțescu

Rezerve:  Darian Vasilescu – Robert Cazaciuc, Vlad Calea, Mihai Coșeru, Alin Florescu, Sorin Mănăilă, Valentin Pasăre, Robert Rubică, Mario Văduva.

Arbitri: Bulibasa Cristian (Buzău) – Rusu Mircea (Bertea) și Ionica Alin (Ploieşti)

Delegat de joc:Nistor Laurenţiu Dumitru (Moreni)

Observator arbitri: Chițu Marius (Târgovişte)

Vineri, 27 octombrie, în prima etapă a returului Campionatului Ligii a 3-a, Seria a 4-a, ARO Câmpulung a primit vizita giurgiuvenilor de la Dunărea Giurgiu. Pentru această partidă, oaspeții, s-au deplasat la Câmpulung cu gandul să câștige cele 3 puncte puse în joc, pentru a-și consolida poziția a 4-a în clasament, poziție ce duce în play-off-ul de promovare în Liga a 2-a.

Meciul a început în nota de dominare a oaspeților, care deschid repede scorul în minutul 10 prin Marius Costache. În minutul 35 al partidei, o luptă pentru minge la centrul terenului, se transformă într-o bătaie generală pe pista de atletism, în urma careia sunt eliminați Costache și portarul Stanciu de la oaspeți, Răduță și antrenorul secund Ovidiu Tică, care încerca sa-i despartă pe jucatori din meleul creat, de la gazde.

După pauză, oaspeții cu un jucator mai puțin pe teren decât echipa gazdă, ies de la cabine mai determinați să câștige cele 3 puncte puse în joc și în numai 5 minute de la startul reprizei a II-a, își dublează avantajul prin Cătălin Bălțat, care înscrie cu un șut plasat din colțul careului de 16 metrii. Un minut mai târziu, oaspeții punctează din nou pe tabela de marcaj prin același Cătălin Bălțat. 

Gazdele reușesc să reducă din diferență prin Alin Fieraru, în urma unui corner executat perfect de Jenaru. În minutele de prelungire, Gabriel Jenaru, înscrie și el din lovitură de pedeapsă.

Etapa viitoare, echipa noastră, va primi vizita prahovenilor de la Tricolorul Breaza.

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 10

ARO Câmăulung – Dunărea Giurgiu  2 – 3

CSO Tricolorul Breaza  – CS Dinamo Bucureşti

CSM Flacăra Moreni – AS FC Pucioasa

CS Păuleşti – CS Blejoi

SC Popeşti-Leordeni – CSO Plopeni