Prima victorie pe Municipal. ARO Câmpulung – Tricolorul Breaza 2 – 0. Golurile echipei noastre au fost marcate de Simon Măzărache și Darius Grigore

 

ECHIPA

4 noiembrie 2023

ARO CÂMPULUNG – TRICOLORUL BREAZA 2 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Măzărache (82), Grigore (90+3)

ARO Câmpulung: Robert Moise – Theodor Butoiu, Laurențiu Robu, Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Denis Pia, Andrei Neicu, Darius Șerban, Matteo Olaru, Gabriel Jenaru (cpt), Darius Grigore.

Antrenor: Ionut Mihu

Rezerve: Iannis Mușat – Rareș Marinescu, Teodor Peștișor, Gabriel Mihalcea, Francesco Bucurescu, Denis Papuc,  Simon Măzărache și Mario Durdun.

TRICOLORUL Breaza: Dorian Neacșu – Cristian Catrina, Ovidiu Gheorghe, Tudor Țăranu, Eduard Prodan, Răzvan Catană, Marius Duricu (cpt), Daniel Dumitru, Costin Ioniță, Ștefan Miclea, Marian Dumitrache.

Antrenor: Marius Vișan

Rezerve: Alin Negreanu – Silviu Stănică, Radu Stoica, Rareș Dogaru, Andrei Roșu, Roberto Trăistariu, Alexandru Tone, Cosmin Clinci, Vladuț Burlacu și Marius Duricu.

Arbitri: Diaconu Constantin Adrian (Bucureşti) – Biro Barna Tamaș (Cernat) și Ungvari Levente (Haghig)

Delegat de joc: Gherghe Alexandru (Făgăraş)

Observator arbitri: Jarcă Vasile (Bragadiru)

Vineri, 3 noiembrie, ARO Câmpulung a primit vizita prahovenilor de la Tricolorul Breaza, meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii a 3-a, Seria IV. În meciul tur, disputat la Breaza, pe stadionul Eugen Soriceanu, adversarii noștrii de azi s-au impus cu scorul de 2-0.

Pentru această partidă, antrenorii echipei noastre, Ionuț Mihu și Ovidiu Tică, nu s-au putut baza pe jucatorii Alin Feraru și Denis Răduță, eliminați în partida cu Dunărea Giurgiu.

Partida a început în nota de dominarea echipei noastre care a ratat mai multe ocazii de a deschide scorul, prin Pia, însă șutul acestuia este respins de portarul Neacșu, 2 minute mai târziu, Jenaru trimite mingea în stâlpul din dreapta porții apărate de Neacșu. Prima trepriză se încheie cu scor alb pe tabela de marcaj.

La pauză, antrenorul principal al echipei noastre, îl introduce în teren pe Simon Măzărache în locul lui Matteo Olaru. Introducerea în teren a lui Măzărache, avea să fie o mutare înspirată, deoarece în minutul minutul 82, minge trimisă cu capul de acesta, intră în plasa porții apărate de Neacșu. În minutele de prelungire, Darius Grigore marește diferența pe tabela de marcaj, trimițând mingea printre picioarele portarului advers.

Pentru prima oară în acest sezon, ARO se impune pe Municipal într-o partidă pe care a dominat-o din primul până în ultimul minut.

 

      „O victorie meritată și de mult așteptată. Am avut ocaziile cele mai mari și puteam înscrie din prima repriză, dar este foarte bine că a venit această victorie acum, care ne dă încredere și liniște. Măzărache are niște probleme destul de serioase si a facut infiltrații ca să poată juca. Am hotărât să se încălzească foarte bine și să intre după pauză” , a declarat antrenorul echipei noastre, Ionuț Mihu, la finalul partidei.

 

 

 

 

 

 

      „Un meci greu, care l-am dominat de la un cap la altul. În prima repriză am avut multe șanse de a înscrie, dar mingea nu a intrat în poartă. Am reușit asta după pauză și este cel mai important lucru. Aveam nevoie de această victorie, însă am așteptat cam mult. Eu nu eram obișnuit sa aștept atât de mult acasă la prima victorie. Sunt mulți copii în lot și sperăm că o dată cu trecerea timpului sa ne obișnuim să jucăm acasă cu presiune, pentru că asta face diferența pe teren, dacă ești fotbalist”, a declarat căpitanul echipei noastre, Simon Măzărache.

 

 

 

 

Etapa următoare, echipa noastră va avea o deplasare dificilă, la ocupanta locului 3, SC Popești Leordeni. Partida se va juca pe stadionul Metaloglobus.

 

REZULTATE
LIGA 3, Seria 4, Etapa 11

ARO Câmpulung – Tricolorul Breaza 2 – 0
FC Pucioasa – CS Dinamo București  2 – 1
CSO Plopeni – CS Păulești 2 – 1
CS Blejoi – Flacara Moreni 3 – 1
Dunărea Giurgiu – SC Popești Leordeni 1 – 2