Astăzi, 15 ianuarie, la ora 14.00, a avut loc reunirea echipei ARO Câmpulung la Baza Sportivă „Sola Gratia” din Dragoslavele. La primul antrenament au fost prezenți 20 de jucători. Căpitanul echipei, Simon Măzărache a fost prezent, dar nu s-a putut antrena alături de colegii săi, nefiind refăcut în urma accidentării suferite în prima parte a campionatului.

 

ECHIPA

15 ianuarie 2024 

ARO Câmpulung a început astăzi pregătirea pentru partea secundă a sezonului. Reunirea lotului echipei noastre a avut loc la Baza Sportivă Sola Gratia, din Dragoslavele.

La prima ședință de pregătire din 2024, antrenorii Ionuț Mihu și Ovidiu Tică au avut la dispoziție 20 de jucători. Noutățile din lotul echipei noastre au fost Mihai Nițescu, (23 ani), fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat la CSM Alexandria, Eduard Niță (23 ani) fotbalist care în prima parte a sezonului a evoluat la Vedița Colonești, Andrei Badea (18 ani) fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat la Academia FC Argeș și Marius Pahonțu, (24 de ani), ce a activat în ultima perioadă la echipa de Liga a III-a, CSM Focșani 2007.

De la reunire au lipsit motivați portatul Iannis Mușat, apărătorul Cosmin Oprean și atacantul Andrei Troană, nerefăcut după accidentarea suferită în prima parte a campionatului. La reunirea lotului a fost prezent și căpitanul echipei, Simon Măzărache, dar nu s-a putut antrena cu restul lotului deoarece nu și-a revenit după intervenția medicală suferită în urma accidentării din prima parte a campionatului.

La reunirea lotului, au fost chemați să se antreneze cu echipa mare și doi dintre cei mai talenați juniori ai Centrului de Copii și Juniori ai echipei noastre, Bobi Grancea (17 ani) și Rareș Grecu (17 ani).

Opt amicale fixate

În această perioadă de pregătire, ARO Câmpulung are programate 8 meciuri de verificare. În această perioadă precompetițională, muscelenii au programate 2 amicale cu echipe din eșalonul secund, Progresul Spartac (d) și CSM Slatina (d), 4 meciuri amicale cu echipe din cel de-al treilea eșalon, CSO Petrolul Potcoava (a), ACS Vedița Colonești (a), SCM Râmnicu Vâlcea (a) și CS Unirea Bascov (a), celelalte 2 partide se vor disputa impotriva echipelor de juniori U19 ale Concordiei Chiajna (d) și Chindiei Târgoviște.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Robert Moise

Jucători de câmp: Laurențiu Robu, Rareș Marinescu, Teodor Peștișor, Denis Răduță, Bogdan Chiper, Francesco Bucurescu, Gabriel Jenaru, Mario Durdun, Denis Pia, Antonio Papuc, Darius Grigore, Simon Măzărache, Darius Șeban, Eduard Niță, Marius Pahonțu, Andrei Badea, Mihai Nițescu, Bobi Grancea și Rareș Grecu

Absenți: Iannis Mușat, Cosmin Oprean și Andrei Troană

Campionatul Ligii a 3-a se va relua pe data de 3 martie, ARO urmând să întâlnească în ultimele 3 etape din campionatul regulat pe AS FC Pucioasa și CSO Plopeni, în deplasare și pe CS Blejoi, acasă. După 15 etape jucate din acest sezon competiţional, echipa noastră ocupă locul 8, cu 14 puncte acumulate.

Programul meciurilor de verificare:

03 februarie – Concordia Chiajna U19 (CN U19)
07 februarie – Progresul Spartac (Liga 2)
10 februarie – AFC Chindia Târgoviște U19 (CN U19)
14 februarie – CSM Slatina (Liga 2)
17 februarie – CSO Petrolul Potcoava (Liga 3)
24 februarie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
28 februarie – SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 3)
02 martie – CS Unirea Bascov (Liga 3)