Daniel Bălașa a fost cooptat în funcția de antrenor secund al echipei ARO Câmpulung și va lucra alături de Ionuț Mihu și Ovidiu Tică în dezvoltarea tinerilor jucători din cadrul clubului.

 

ECHIPA

21 ianuarie 2024 

Bine ai venit, Daniel Ilie Bălașa!

Fostul căpitan al echipei FC Argeș Pitești, a fost cooptat în staff-ul echipei ARO Câmpulung, în funcția de antrenor secund unde se va ocupa, alături de Ionuț Mihu și Ovidiu Tică, de dezvoltarea tinerilor jucători din cadrul clubului.

În vârstă de 42 de ani, Daniel Bălașa, a jucat de-a lungul carierei la Metalul Plopeni, Astra Ploiești, FC Brașov, Zimbru Chișinău, FC Argeș, FC Brașov, CF Brăila, FC U Craiova, Știința Turceni, Măgura Cisnădie și CSO Filiași. Ca fotbalist, Daniel Bălașa a strâns 40 de prezențe în Liga I, 90 de prezențe în Liga a II-a și 154 de prezențe în Divizia Națională. Cele mai mari performanțe, le-a avut la Zimbrul Chișinău, unde a câștigat de 3 ori Cupa Moldovei și unde a jucat 9 meciuri în Cupa UEFA și alte 4 meciuri în UEFA Europa League.

 

 

Ca antrenor, Daniel, a câștigat Cupa României, faza județeană cu Vulturii Fărcășești în județul Gorj, în sezonul 2022-2023. În prima parte a acestui campionat, a făcut parte din staff-ul echipei CSM Alexandria, făcând echipă cu Alin Pînzaru, antrenor principal.

Îi dorim cât mai multe succese alături de echipa noastră!