La reunirea lotului de ieri, atât președintele executiv, Cristi Vlad, cât și antrenorul principal, Ovidiu Tică, ne-au confirmat ca obiectivul pentru acest sezon competițional este calificarea în play-off-ul competiției. A fost stabilit și programul meciurilor de verificare din această perioadă.

 

 

ECHIPA

10 iulie 2024

La reunirea lotului de ieri, am stat de vorbă atât cu noul președinte executiv al echipei, cât și cu antrenorul principal al echipei noastre.

”Obiectivul principal al acestul sezon, este să prindem un loc de play-off”

                 – Cristi, o nouă provocare pentru tine, ce te aduce pe plaiuri muscelene?

      Mă leagă o prietenie de ani de zile cu domnul Nițu. Eu am fost într-o legătură permanentă cu dumnealui, am urmărit puțin echipa și am schimbat câteva păreri. Am urmărit deseori echipa la meciurile disputate la adversarii din preajma Ploieștiului. Cred că fotbalul românesc are nevoie de mai mulți oameni ca dumnealui, iar împreună cred ca putem dezvolta un proiect foarte frumos, aici la Câmpulung.  

                – La ce să se aștepte iubitorii fotbalului atunci când aud că președintele executiv al clubului ARO Câmpulung este Cristi Vlad?

      Cred că ar trebui să se aștepte la lucruri frumoase, nu vreau să spun cuvinte mari și nu am făcut niciodată promisiuni pe care nu le-am putut onora. Ne propunem să facem lucrurile așa cum este mai bine, vrem să dezvoltăm un proiect, pentru că este păcat de ceea  ce s-a întâmplat aici, este păcat de copiii pe care îi avem și care au o foarte mare calitate. Așteptările suporterilor ar trebui să se îndrepte spre o echipă care va produce un fotbal frumos pentru nivelul Ligii a 3-a. Pe termen scurt și mediu, ne dorim să avem rezultate bune, iar pe termen lung lucrurile stau altfel. 

                – Care ar fi un prim obiectiv al echipei?

      Primul obiectiv este să evaluăm corect lotul și vom vedea unde mai avem nevoie de întăriri. Binențeles că vor mai urma să vină întăriri care vor aduce plus valoare echipei. Vor fi jucători tineri, dar care au experiență la nivelul Ligii a 3-a, chiar și a 2-a.  Obiectivul principal al acestul sezon, este să prindem un loc de play-off.  

                – Ținând cont de relațiile pe care le ai în lumea fotbalului, oamenii se vor aștepta și la câteva nume sonore?

     Și mie îmi plac numele sonore, însă obiectivele noastre sunt acelea de a dezvolta și a oferi un mediu de dezvoltare unor copii de care fotbalul românesc să audă. Ne gândim și la acest lucru și în funcție de ce ne permite bugetul vom vedea ce putem aduce. În acest moment, sunt foarte multe echipe care oferă sume foarte mari la acest nivel. 

”Obiectivul nostru este unul clar, clasarea în primele patru echipe ale campionatului și calificarea în play-off”

               – Un nou sezon și un nou început pentru ARO Câmpulung, cu multe noutăți atât în conducerea clubului dar și în lotul echipei?

      Este prima zi de antrenament. După cum ați văzut, la nivelul conducerii tehnice și administrative avem nume noi. De astăzi avem un președinte executiv care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă ARO, în persoana lui Cristi Vlad. Alături de mine, în staff-ul tehnic va face parte Robert Panduru, un preparator fizic foarte experimentat.  

                – Care sunt noutățile din lot?

      Suntem într-o perioadă în care vom testa mai mulți jucători, în care vom analiza și ușor ușor să formăm o echipă competitivă cu care să nu mai întâmpinăm problemele din sezonul trecut. Obiectivul nostru este unul clar, clasarea în primele patru echipe ale campionatului și calificarea în play-off. Urmează o perioadă mai grea pentru jucători, în care vom încerca să ne pregătim cât mai bine fizic, iar  prin jocurile amicale și oficiale din Cupa României, să intram ușor ușor în ritm până la începerea campionatului. 

                – La finalul sezonului trecut, v-ați despărțit de mai mulți jucători, iubitorii fotbalului se așteaptă să aduceți alți jucători?

      În acest moment avem mai mulți jucători în pregătire și în perioada următoare îi vom analiza și vom încerca să luăm cele mai bune decizii împreună cu staff-ul și cu conducerea clubului.  

                – Când este programat primul meci amical al echipei?

     Primul joc de verificare este programat pe data de 20 iulie la Dragoslavele și vom juca cu echipa FC Argeș U19. Avem stabilit tot calendarul de jocuri din această perioadă și cred că vor exista câteva modificări în funcție de parcursul echipei în Cupa României. Înaintea de începerea campionatului, ne dorim să efectuăm o pregătire centralizată unde să punem la punct toate detaliile pentru îndeplinirea obiectivelor.

Programul meciurilor de verificare:

20 iulie – FC Argeș U19 (CN U19)
27 iulie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
31 iulie – Cupa României, turul I
03 august – CS Dinamo București (Liga 3)
07 august – Cupa României, turul II (sau amical FC Pucioasa (Liga 3)
10 august – CS Unirea Bascov (Liga 3)
17 august – Speed Academy Pitești (Liga 3)
24 august – Sporting Roșiori (Liga 3)