Echipa noastră a condus la pauză prin golul marcat de Antonio Papuc. Staff-ul echipei noastre a avut ocazia de la vedea la ”lucru” mai mulți jucători veniți în probe în această perioadă. Constantin Bădan a fost cooptat în staff-ul echipei noastre în funcția de antrenor cu portarii.

 

 

ECHIPA

20 iulie 2024

ARO CÂMPULUNG – FC ARGEȘ U19 1 – 1 (1 – 0)

Au marcat: A. Papuc (29) / M.Ionică (60)

ARO Câmpulung, prima repriză: Mușat (Mihăescu) – Răduță, Giroiu, Oprean, Grecu, Durdun, Bunel, Papuc, Șerban, Troană și Jenaru.

ARO Câmpulung, a doua repriză: Moise (Bănuță) – Sultana, Giroiu, Oprean, Robu, Strachinescu, Pia, Cicu (Grancea), Pleșa, Toni și Udrea.

Antrenor: Ovidiu Tică

Astăzi, 20 iulie, ARO Câmpulung, a disputat primul amical al verii contra echipei de tineret a Argeșului. Partida s-a încheiat la egalitate, după ce echipa noastră a deschis scorul în minutul 29 prin Antonio Papuc, oaspeții reușind să restabilească egalitatea în minutul 60 prin Ionică. În prima repriză, staff-ul echipei noastre a utilizat o formulă cu mai mulți jucători care au făcut parte din lotul echipei noastre și în sezonul trecut. Singurele noutăți fiind portarul Mihăiescu și fundașul central Giroiu. De remarcat este și prezența în primul ”11” a atacantului, Andrei Troană, revenit după o accidentare gravă.

În cea de-a doua repriză, au fost utilizați mai mulți jucători veniți în probe în acestă perioadă de pregătire.

Bine ai venit, Constantin Bădan!

sursa foto: facebook fc unirea dej

Staff-ul echipei ARO Câmpulung a fost completat cu un nou antrenor, este vorba despre Constantin Bădan. Acesta va ocupa funcția de antrenor cu portarii. Constantin Bădan și-a început cariera de fotbalist la echipa ASA Câmpulung Moldovenesc, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Bucovina Suceava, Oțelul Galați și Unirea Dej. Între anii 1994 și 1999, antrenorul echipei noastre, a jucat în Liga I și în Cupa UEFA, alături de Oțelul Galați. Înainte de a se alătura staff-ului echipei ARO, Costi Bădan, a fost antrenor cu portarii la Unirea Dej, echipa unde și-a încheiat cariera de fotbalist.

Următoarea partidă de verificare pentru ARO, se va juca săptamâna viitoare, contra oltenilor de la Vedița Colonești.

Programul meciurilor de verificare:

27 iulie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
31 iulie – Cupa României, turul I
03 august – CS Dinamo București (Liga 3)
07 august – Cupa României, turul II (sau amical FC Pucioasa (Liga 3)
10 august – CS Unirea Bascov (Liga 3)
17 august – Speed Academy Pitești (Liga 3)
24 august – Sporting Roșiori (Liga 3)

Spread the love