Echipa noastră s-a impus cu scorul de 2-0, în cea de-a doua partidă de verificare din această perioadă de pregatire, prin golurile marcate de Gabriel Jenaru. Vlad Tudor, fiul fostului mare arbitru, Alexandru Tudor, a debutat la ARO Câmpulung. Mario Lime, un jucător cu origini asiatice, este în probe la ARO Câmpulung.

 

ECHIPA

20 iulie 2024

VEDIȚA COLONEȘTI – ARO CÂMPULUNG 0 – 2 (0 – 2)

A marcat: G. Jenaru (6, 37)

ARO Câmpulung, prima repriză: Moise – Robu, Giroiu, Oprean, Răduță, Pia, Durdun, Pleșa, Jenaru, Urdea, Burnaz.

ARO Câmpulung, a doua repriză: Mușat – Grecu, Răuță, Oprean, Șerban, Mosoiu, Bunel, Mario Lime, Grancea, Tudor și Troană.

Antrenor: Ovidiu Tică

Astăzi, 27 iulie, ARO Câmpulung, a disputat o nouă partidă de verificare, de data aceasta în compania echipei de Liga a treia, Vedița Colonești. Echipa pregătită de antrenorii Ovidiu Tică, Robert Panduru și Constantin Bădan, s-a aflat tot timpul la conducerea jocului. Gabriel Jenaru, a deschis rapid scorul, în minutul 6, ca mai apoi să facă dubla în minutul 37.

În cea de-a doua repriză, staff-ul echipei noastre a rulat tot lotul avut la dispoziție.

De remarcat pentru această partidă de pregătire, reprezintă prezența în  lotul echipei noastre a fiului fostului mare arbitru, Alexandru Tudor, Vlad Tudor. O altă prezență inedită în lotul echipei ARO Câmpulung, o reprezintă prezența lui Mario Lime, un mijlocaș cu origini asiatice.

Următoarea partidă pentru ARO Câmpulung se va disputa miercuri 31 iulie, la Dragoslavele,  contra echipei dâmbovițene, Flacăra Moreni, partidă ce va conta pentru turul întâi al Cupei României.

Rezultatele înregistrate în această perioada de pregătire:

20 iulie – ARO Câmpulung –  FC Argeș U19 1 – 1

Programul meciurilor de verificare:

31 iulie – Flacăra Moreni, Cupa României, turul I
03 august – CS Dinamo București (Liga 3)
07 august – Cupa României, turul II (sau amical FC Pucioasa (Liga 3)
10 august – CS Unirea Bascov (Liga 3)
17 august – Speed Academy Pitești (Liga 3)
24 august – Sporting Roșiori (Liga 3)