De ziua lui, Antonio Burnaz, își face singur cadou, un „hattrick” în poarta dâmbovițenilor de la Flacăra Moreni. Vlad Tudor, fiul fostului arbitru internațional, Alexandru Tudor, debutează și el cu gol pentru echipa musceleană.

 

ECHIPA

31 iulie 2024

ARO CÂMPULUNG – CSM FLACĂRA MORENI 4 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Burnaz (19, 38, 50), Tudor (72) / Tilică (47), Neculăiescu (56)

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Laurențiu Robu, Cosmin Oprean (cpt), Tiberiu Giuroiu, Darius Șerban, Denis Pia (min. 66 – Bunel), Mario Durdun (min. 68 – Troană), Claudiu Pleșa (min. 76 – Mosoiu), Antonio Burnaz (min. 76 – Grancea), Vlad Tudor și Gabriel Jenaru.

Antrenor: Ovidiu Tică

Rezerve:  Luis Bunel, Rareș Grecu, Bobi Grancea, Bogdan Mosoiu și Andrei Troană.

Flacăra Moreni: Denis Duță – Ionuț Angheluță, Cristian Ristea, Ștefan Oaie, Bogdan Oancea, Gabriel Negrea (cpt), Costin Tilică, Gabriel Prundaru, Iulian Drăgan, Marius Vasile și Claudiu Niculăescu.

Antrenor: Gabriel Paraschiv

Rezerve: Andrei Butoiu – Constantin Niță, Ionuț Neacșu, Adrian Terec, David Gheboș, Andrei Neagu și Bogdan Negrea.

Arbitri: Ovidiu Robu – Oprescu Ștefan Dumitrache și Vasile Crețu

Delegat de joc: Dorian Bîrsan

Astăzi 31 iulie, ARO Câmpulung a întâlnit în turul întâi al Cupei României Betano la fotbal, echipa dâmbovițeană de Liga a III-a, CSM Flacăra Moreni. Cu mai multe noutăți atât la nivelul băncii tehnice, cât și la nivelul lotului de jucători, echipa musceleană își dorea să se impună în această partidă, pentru a căpăta un moral bun pentru meciurile viitoare. Partida a început în nota de dominare a muscelenilor, iar atacantul sosit de la SC Popești-Leordeni, Antonio Burnaz, deschide scorul în minutul 19 al partidei, cu un șut plasat, în plasa porții dâmbovițene. În minutul 38, Toni Burnaz realizează ”dubla” cu un șut de la marginea careului de 16 m. Cele două echipe intră la cabine cu scorul de 2-0 pentru argeșeni.

Imediat după pauză, oaspeții reușesc să reducă din diferență prin Costin Tilică, iar trei minute mai târziu, același Toni Burnaz face ”hattrick-ul” ducând scorul la 3-1. În minutul 56, oaspeții revin din nou pe tabela de marcaj, prin Claudiu Niculăescu. Vlad Tudor, fiul fostului arbitru internațional, Alexandru Tudor, debutează și el cu gol pentru echipa de la poalele Mateiașului, închizând tabela la scorul de 4-2 pentru gazde.

Săptămâna viitoare, pe 7 august, ARO Câmpulung va disputa o nouă partidă oficială, din cadrul aceleași competiții. Adversara de miercuri din turul al doilea al Cupei României Betano la fotbal, se va stabilii în zilele următoare.