ARO Câmpulung nu mai poate prelungi prea mult seria meciurilor fără victorie în campionat! Întâlnirea de vineri, cu Jiul Petroșani, va fi ultima pe teren propriu în turul de campionat, iar echipa noastră încă nu s-a putut bucura de vreun succes! În fața propriilor spectatori, muscelenii au disputat 3 partide din care au pierdut una și au remizat în alte două întâlniri! Într-o situație asemănătoare, fără victorie în acest sezon, se află și Jiul Petroșani, echipă cu tradiție în fotbalul românesc, cea care în meciurile jucate în deplasare a obținut un singur punct. Veștile bune ale antrenorului Ovidiu Tică sunt legate de lot, pentru că toți jucătorii care în runda precedentă au lipsit din cauza problemelor medicale, sunt acum apți și pot fi folosiți în această întâlnire.
Contând pentru etapa cu numărul 8 în Seria 8 a ligii a III-a la fotbal, ARO Câmpulung – Jiul Petroșani se va juca vineri, de la ora 15.00, pe stadionul ”Sola Grația” din comuna Dragoslavele și va fi arbitrat la centru de Alin Constantin Olaru din Rm.Vâlcea. Intrarea este liberă.

Tot în această rundă, în serie se vor juca și celelalte 4 partide după următorul program:
vineri, ora 15.00:
Gilortul Tg.Cărbunești – Unirea Bascov,
SCM Rm.Vâlcea – Sparta Rm.Vâlcea
și
Speed Academy Pitești – ACSO Filiași;
sâmbătă, ora 15.00
Viitorul Dăești – Vulturii Fărcășești.

Câmpulungeanul idol la Jiul Petroșani
Nume de referință în fotbalul din Valea Jiului este câmpulungeanul Petre Libardi, jucător cu 12 sezoane disputate pentru Jiul, apoi antrenor și președinte le ”mineri”. Pentru rezultatele și atașamentul său față de această echipă, din 2019 stadionul din Petroșani se numește ”Petre Libardi” (vezi ARTICOL)

Spread the love