Astăzi, 9 iulie, la Baza Sportivă ”SOLA GRATIA” din Dragoslavele a avut loc reunirea lotului echipei noastre, pentru noul sezon competițional. Cu această ocazie au fost prezentați și Cristi Vlad, președinte executiv și Robert Panduru, preparator fizic. Ovidiu Tică a fost și el reconfirmat în funcția de antrenor principal.

 

 

ECHIPA

9 iulie 2024

Astăzi 9 iulie, la Baza Sportivă ”SOLA GRATIA” din Dragoslavele, a avut loc reunirea lotului pentru noul sezon competițional. Cu această ocazie, au fost prezentați celor prezenți noul președinte executiv al echipei, în persoana lui Cristi Vlad, dar și noul preparator fizic, în persoana lui Robert Panduru. De asemenea, antrenorul Ovidiu Tică, a fost reconfirmat ca ”principal” al echipei.

Noul președinte executiv, Cristi Vlad, nu mai are nevoie de nicio prezentare, a început fotbalul la Petrolul Ploiești, iar de-a lungul carierei a mai jucat la FC Argeș, Oțelul Galați și Dinamo București, unde a reușit să câștige titlul de campion în sezonul 1999-2000. De asemenea, este dublu câștigător al Cupei României, cu Dinamo București.

Noul preparator fizic al echipei noastre, Robert Panduru, a activat la mai multe echipe precum Academica Clinceni, Sportul Snagov, Gloria Buzău, ”U” Cluj, Concordia Chiajna și Echipa Națională de Fotbal a României U18.

29 de jucători au fost prezenți la reunire, o parte dintre ei evoluând pentru echipa noastră și în sezonul trecut. De asemenea, au venit în probe foarte mulți jucători, sperând să facă parte din lotul echipei noastre în sezonul următor.