ARO Câmpulung termină la egalitate, scor 1-1, cu CS Dinamo într-o partidă de verificare disputată la Valea Iașiului. Pentru echipa musceleană a marcat Gabriel Jenaru, din penalty, în timp ce pentru formația dinamovistă a marcat fostul atacant al Argeșului, Zătreanu.

 

ECHIPA

3 august 2024

ARO CÂMPULUNG – CS DINAMO BUCUREȘTI 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: G. Jenaru (pen.)/ Zătreanu

ARO Câmpulung, prima repriză: Cârstea – Grecu, Mosoiu, Răuță, Răduță, Grancea, Bunel (c), Maeda Lime, Troană, Jarcă și Urdea.

ARO Câmpulung, a doua repriză (din min 60): Mușat – Robu, Mosoiu, Oprean (c), Șerban, Jenaru, Durdun, Pleșa, Pia, Burnaz și Tudor.

Astăzi, 3 august, ARO Câmpulung, a disputat o nouă partidă de verificare, contra fostei colege de serie, CS Dinamo București. Partida s-a desfășurat la Baza Sportivă ”Internațional Lazăr Company” de la Valea Iașului. Pentru această partidă, staff-ul tehnic al echipei au utilizat din primul minut, mai mulți jucători care au venit în probe, dar și o parte din jucătorii care au fost utilizați mai puțin în partida de miercuri din turul I al Cupei României. Jucătorii musceleni s-au descurcat foarte bine și au ratat de căteva ori deschiderea scorului prin Bobi Grancea, Maeda Lime și Albert Jarcă, un atacant de 18 ani, sosit în probe de la FCSB. De asemenea, tot în prima repriză, echipa noastră, ar fi putut beneficia de o lovitura de la 11 metri, în urma unui atac imprudent al unui apărător dinamovist asupra lui Jarcă, însă centralul partidei lasând jocul să continue.

În cea de-a doua repriză, din minutul 60, antrenorii echipei muscelene, au schinbat liniile și au introdus în teren, jucătorii care au fost utilizați încă din primul minut, în partida cu Flacăra Moreni. Zătreanu deschide scorul pentru dinamoviști, iar pe finalul partidei, Gabriel Jenaru, să restabilească echilibrul pe tabela de marcaj dintr-o lovitură de pedeapsă.

Următoarea partidă pentru ARO Câmpulung se va disputa miercuri 7 august, la Dragoslavele,  contra echipei dâmbovițene, FC Pucioasa, partidă ce va conta pentru turul doilea al Cupei României.

Rezultatele înregistrate în această perioada de pregătire:

20 iulie – ARO Câmpulung –  FC Argeș U19 1 – 1
31 iulie – ARO Câmpulung –  Flacăra Moreni 4 – 2

Programul meciurilor de verificare:

07 august – FC Pucioasa (Cupa României, turul II)
10 august – CS Unirea Bascov (Liga 3)
17 august – Speed Academy Pitești (Liga 3)
24 august – Sporting Roșiori (Liga 3)