ARO Câmpulung trece de FC Pucioasa și se califică în turul al treilea al Cupei României. Maeda Lime, un jucător cu origini japoneze debutează pentru echipa noastră într-un meci oficial. Vlad Tudor marchează din nou pentru ARO.

 

ECHIPA

7 august 2024

ARO CÂMPULUNG – AS FC PUCIOASA 3 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Vlad (45), Oprean (53), Pleșa (57)

ARO Câmpulung:Iannis Mușat – Laurențiu Robu (min. 68 – Grecu), Cosmin Oprean (cpt), Tiberiu Giuroiu, Denis Răduță, Maeda Lime (min. 59 – Pia), Luis Bunel (min. 59 – Mosoiu), Claudiu Pleșa (min. 59 – Durdun), Antonio Burnaz (min. 68 – Troană), Vlad Tudor și Gabriel Jenaru.

Antrenor: Ovidiu Tică

Rezerve: Vlad Cîrstea – Rareș Grecu, Bogdan Mosoiu, Bobi Grancea, Mario Durdun, Denis Pia, Darius Șerban,  Dragoș Troană și Ianis Răuță.

AS FC Pucioasa: Răzvan Ghițescu – Narcis Marina (cpt), Andreas Răuță, Mihai Pătulea, Daniel Brătucu, Mihai Enache, Sorin Nicolae, Ilie Ioniță, Robert Croitoru, Tiberiu Calofir și Giani Stere.

Antrenor: Haralambie Becheanu

Rezerve: Ionel Diță, Ioan Soare, Gabi Dragnea și Cristian Dumitru.

Arbitri: Codrea Cristian (Baia Mare) – Cristian Mureșan (Cavnic) și Șerban Buie (Baia Mare)

Observator arbitri: Daniel Lazăr (Ploiești)

Astăzi, 7 august, ARO Câmpulung, s-a impus în turul al doilea al Cupei României, pe teren propriu, în fața celor de la FC Pucioasa cu scorul de 3-0, 1-0 la pauză. Meciul a curs într-o singură direcție și anume înspre poarta apărată de Răzvan Ghițescu. În prima repriză, muscelenii au trecut de mai multe ori pe lângă deschiderea scorului prin Vlad Tudor, Gabriel Jenaru sau Antonio Burnaz. Laurențiu Robu reușește să introducă mingea în poartă, însă reușita acestuia este anulată pe motiv de off-side. În minutul 45 al partidei, Vlad Tudor primește o minge la marginea careului, il driblează pe portarul dâmbovițean și introduce mingea în poartă. Astfel, echipa noastră intă la cabine cu avantaj minim pe tabela de marcaj.

Ca și în prima repriză, muscelenii încep în forță repriza secundă și reușesc să mărească diferența pe tabela de marcaj, prin căpitanul echipei, Cosmin Oprean, în urma unui corner executat perfect de Gabi Jenaru. Trei minute mai târziu, Antonio Burnaz, este faultat în suprafața de pedeapsă, iar ”centralul” Codrea Cristian din Baia Mare, arătă punctul cu var. Lovitura de pedeapsă este transformată cu siguranță de Claudiu Pleșa care duce scorul la 3-0 pentru ARO.

Muscelenii s-au calificat meritat în turul următor al Cupei României, care va avea loc pe 14 august, tur în care vor intra în competiție și echipele din eșalonul doi al campionatului românesc de fotbal. Cel mai probabil, vineri, va avea loc tragerea la sorți a turului al treilea al competiției.