Al doilea derbi județean al acestui sezon în Liga 3 se va juca vineri, pe sinteticul de la Bradu, între Speed Academy Pitești și ARO Câmpulung. În urmă cu două sezoane ”lupta” între ARO și Speed se dădea la nivelul Ligii a IV-a și a fost câștigată de echipa noastră care a câștigat campionatul, ulterior și barajul de promovare în Liga 3. La doi ani distanță, cele două formații re reîntâlnesc pe ”tărâmul” eșalonului 3 în fotbalul românesc. Speed Academy Pitești are un start mai bun de sezon și ocupă locul al treilea în clasament, cu 7 puncte, în timp ce ARO rămâne, deocamdată, doar cu impresia jocurilor bune, dar cu un singur punct în clasament!

Contând pentru etapa cu numărul în Seria 8 a Ligii a III-a la fotbal, meciul dintre Speed Academy Pitești și ARO Câmpulung se va juca vineri, de la ora 17.00, pe stadionul ”Central” din comuna Bradu și va fi condus la centru de Florin Sava din Vânători (Galați). Asistenți vor fi Andrei Toma (Galați) și Dorinel Colniceanu (Tulcea), iar arbitru de rezervă, Cristian Anghelina din Câmpulung.
Delegat de joc: Costel Petre (Târgoviște); observator de arbitri: Marian Ezaru (Craiova).
Primul derby argeșean în acest sezon în Seria 8 s-a jucat în prima etapă între Speed Ac. Pitești și Unirea Bascov (scor 3-2)