ARO Câmpulung a mers cu încredere sâmbătă, la Dăești, pentru a obține un rezultat bun, vizată fiind chiar victoria în acest joc! Cu un lot decimat după o serie de jucători cu probleme medicale, antrenorul Ovidiu Tică s-a văzut nevoit să-l scoată de pe foaia de joc și pe Laurențiu Robu, care a acuzat o stare de rău, fiind înlocuit în ultimul moment.
   Chiar și așa, meciul a început perfect pentru echipa noastră care a deschis scorul rapid, în minutul 10, prin Albert JARCĂ, iar câteva momente mai târziu a fost aproape să-și dubleze avantajul, însă mingea trimisă de Jenaru a trecut puțin pe lângă poartă! Părea un joc la îndemâna echipei noastre, numai că totul s-a năruit odată cu trecerea timpului! În loc de 2-0 s-a făcut 1-1, iar la final de primă repriză, în loc de avantaj minim pentru ARO, luat în minutul 38 după golul marcat de Tiberiu GIUROIU, a fost, 2-2. Nu a funcționat banda dreaptă a formației noastre, în mod expres zona din care a lipsit tocmai Robu! Adversarii au simțit acest lucru, construindu-și toate atacurile pe acea parte, de acolo venind, ulterior, și cele două goluri ale gazdelor: BUNEL (min. 24, autogol) și ROTARU (min.43).
   Antrenorul Ovidiu Tică a reacționat abia la pauză, înlocui
ndu-l pe Rareș Grecu, plus că în ciuda unei ”bănci șubrede – s-a văzut nevoit să-l schimbe și pe Albert Jarcă, cel care a acuzat dureri la spate! Burnaz a fost retras pe postul de fundaș dreapta, acolo unde a dat randamentul dorit, numai că, per total, echipa noastră a făcut o repriza secundă extrem de slabă. Mai mult decât atât, în minutul 67 gazdele au primit o lovitură de la 11 metri, corect acordată de central, după intervenția lui Giuroiu. A transformat cu ceva emoții GHIȚĂ, pentru 3-2 și Viitorul Dăești a trecut pentru prima dată în avantaj.

Până la final ar mai fi de aminti, poate, șutul trimis de Grancea, fără efect, însă, pe tabela de marcaj, și mai ales faza din minutul 88, când muscelenii au cerut și ei o lovitură de la 11m! A fost o fază asemănătoare cu cea din partida cu Unirea Bascov din runda precedentă când, urcat în atac, Giuroiu a sărit la cap, a lovit primul balonul după care a fost bruscat de portarul advers, însă centralul bucureștean – cu o prestație foarte bună până în acel moment – a acordat fault în atac!
  La scurt timp a fluierat și finalul partidei. Viitorul Dăești și-a păstrat avantajul luat în minutul 67, astfel că ARO rămâne fără victorie și după această etapă, cea cu numărul 7, în Seria 8 din Liga 3!


VIITORUL DĂEȘTI – ARO CÂMPULUNG 3-2 (2-2)

Au marcat: Luis Bunel (min.24, autogol), Gabriel Rotaru (min.43), Marian Ghiță (min.67 – penalty) / Albert Jarcă (min.10), Tiberiu Giuroiu (min.38)

VIITORUL: Vlădoi – Ghiță, Nețoiu, Popolan, Vasile, Mocioacă, Mâlna, Vătafu, Dinu, Sârbu, Rotaru. Antrenor: Constantin Gaiță Rezerve: Filigeanu – Bîrzîche, Zamfirescu, Lazăr, Bunea, Bîrzan, Horumbă, Stanciu, Iordache
ARO: Cîrstea – Grecu (min.46 Durdun), Mihăescu, Giuroiu, Răduța, Balgiu, Bunel (min.70 Moșoiu), Jenaru, Pleșa, Burnaz, Jarcă (min.46 Tudor, min.80 Grancea). Antrenor. Ovidiu Tică Rezerve neutilizate: Mușat – Lime, Răuță, Șerban

Arbitri: Bogdan Neculcea (București) – Sergiu Tudor Găluți (Sântana), Radu Stana (Timișoara). Rezervă: Marius Spinu (București)
Delegat de joc: Daniel Emanuel Băloi (Tg.Jiu)
Observator de arbitri: Alexandru Rojneai (Albă Iulia)

Spread the love