Cu doi jucători scoși cu targa de pe teren, echipa noastră pierde la limită la Plopeni

 

 

ECHIPA

23 martie 2024

 CSO PLOPENI – ARO CÂMPULUNG 1 – 0 (1 – 0)

A marcat: Minea (15) 

CSO Plopeni: Mario Duță – Andrei Giamănu, Robeto Alecsandru (cpt), Bogdan Mihnea, Alexandru Giuroiu, Ștefan Niță, Andrei Rusu, Eugen Rudaru, Albert Dima, Rareș Simionescu și Cristian Lazăr

Antrenor: Daniel Dumitrache

Rezerve: Cosmin Tudor – Augustin Giamănu, Alexandru Vlad, Roberto Zamfir, Constantin Piciorea, Viorel Oprea, Liviu Radu, Andrei Lobonț și Claudiu Bărbulescu

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Rareș Grecu (min. 60 – Peștișor), Darius Șerban, Darius Vasilescu (min. 23 – Pia (min. 48 – Durdun)), Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Cătălin Pahonțu, Darius Grigore (min. 46 – Nițescu), Alexandru Florescu, Gabriel Jenaru și Simon Măzărache (cpt) (min. 60 – Badea)

Antrenor: Ionut Mihu

Rezerve: Iannis Mușat – Adrian Manea, Antonio Papuc, Teodor Peștișor, Denis Pia, Mihai Nițescu, Mario Durdun, Andrei Badea și Eduard Niță

Arbitri: Despina Alexandru (Bucureşti) – Neagu Gabriel (Călăraşi) și Ivanov Roxana (Giurgiu)

Delegat de joc: Ionescu Aurel (Bucureşti)

Observator arbitri: Catană Gabriel Ion (Târgovişte)

Azi, 23 martie, echipa noastră s-a deplasat la Plopeni pentru a disputa ultima partidă din campionatul regulat al Ligii a III-a, Seria a IV-a, contra celor de la CSO Plopeni. La această partidă au asitat aproximativ 250 de spectatori, printre care și președintele prim divizionarei AFC Hermannstadt, Dănuț Coman.

Înainte de această partidă, echipa gazdă, CSO Plopeni, venea după două rezultate negative, 1 – 3 cu Tricolorul Breaza și 0 – 1 cu Dunărea Giurgiu. De partea cealaltă, echipa noastră venea cu un moral relativ bun după două rezultate de egalitate 0 – 0 în deplasarea de la Pucioasa și 1 – 1 acasă cu CS Blejoi.

Muscelenii încep această partidă în forță, iar in primele minute ratează o ocazie importantă prin Simon Măzărache. Gazdele ripostează, iar Alexandru Silveanu reușiște să respingă o minge de pe linia porții. În minutul 15 al partidei, gazdele reușesc să deschidă scorul dintr-un penalty ușor acordat de centralul partidei, Despina Alexandru. Bogdan Mihnea, își asumă responsabilitatea executării loviturii de la punctul cu var și marchează. În minutul 22, Darius Vasilescu este lovit dur în propriul careu, însă centralul partidei lasă jocul să continue. Vasilescu nu mai poate continua partida, fiind înlocuit de Denis Pia. În minutul 36, Denis Pia, șutează de la 25 de metri, dar portarul prahovean este la post și scoate de sub transversală mingea trimisă de acesta.

Imediat după pauză, Mihai Nițescu este introdus pe teren în locul lui Darius Grigore. Pia este accidentat grosolan la jumătatea terenului, însă același arbitru central, Despina Alexandru, lasă din nou jocul să continue. Cu urme vizibile de crampoane pe tibie, Denis Pia, nu mai poate continua partida și este înlocuit la rândul său cu Mario Durdun. În minutul 55 al partidei, Alexandru Silveanu este din nou la post și respinge de sub bară o minge trimisă de adversari. Finalul de meci aparține echipei noastre care ratează câteva ocazii de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însă șuturile trimise de Mario Durdun sau Bogdan Chiper nu își ating ținta.  Partida se încheie cu victoria la limită a gazdelor.

În primele două etape din play-out, echipa noastră va juca în deplasare, mai întăi la Plopeni și apoi la Păulești. Următoarele 2 etape, vom întâlni Tricolorul Breaza acasă, apoi vom merge la AS Pucioasa. În ultima etapă a turului, vom juca contra celor de la Flacăra Moreni.

 

 

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 18

AS FC Pucioasa – CS Păuleşti 3 – 2
CS Dinamo Bucureşti – CSM Flacăra Moreni 1 – 0
CSO Plopeni – ARO Câmpulung 1 – 0
CSO Tricolorul Breaza – SCM Dunarea Giurgiu 1 – 1
CS Blejoi – SC Popești-Leordeni 2 – 3