Cu nu mai puțin de 6 jucători indisponibili pentru această partidă, Andrei Troană, Alexandru Florescu, Denis Pia, Denis Răduță și Darius Vasilescu accidentați, dar  și cu Mario Durdun suspendat, staff-ul echipei noastre a convocat pentru această partidă alți 2 tineri jucători, Luis Bunel, 16 ani și Bobi Grancea de 17 ani.

 

ECHIPA

30 martie 2024

 CSO PLOPENI – ARO CÂMPULUNG 2 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Minea (62 pen.), Simionescu (87) 

CSO Plopeni: Mario Duță – Andrei Giamănu, Robeto Alecsandru (cpt), Bogdan Mihnea, Ștefan Niță, Georgian Dima, Andrei Rusu, Eugen Rudaru, Cătălin Vlad, Rareș Simionescu și Cristian Lazăr

Antrenor: Daniel Dumitrache

Rezerve: Cosmin Tudor – Augustin Giamănu, Alexandru Vlad, Roberto Zamfir, Andrei Lobonț, Liviu Radu,  Andrei Păun, Sebastian Piciorea și Claudiu Bărbulescu

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Rareș Grecu (min. 46 – Șerban), Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Eduard Niță (min. 60 – Peștișor), Laurențiu Robu (min. 65 – Badea), Cătălin Pahonțu, Mihai Nițescu, Darius Grigore, Gabriel Jenaru și Simon Măzărache (cpt)

Antrenor: Daniel Bălașa

Rezerve: Iannis Mușat – Adrian Manea, Antonio Papuc, Teodor Peștișor, Darius Șerban, Darius Vasilescu, Bobi Grancea, Andrei Badea și Luis Bunel

Arbitri: Jijiie Bogdan (Botoşani) – Nistor Radu Mihai (Iaşi) și Olenic Theodor (Iaşi)

Delegat de joc: Bîrsan Andrei Dorian (Bucureşti)

Observator arbitri: Gherman Gabriel (Bucureşti)

În prima etapă din play-out-ul Ligii a III-a, Seria a IV-a ARO Câmpulung a întâlnit CSO Plopeni, echipa cu care s-a întâlnit și acum o săptămână, în ultima etapă a returului campionatului regulat. Cu nu mai puțin de 6 jucători indisponibili pentru această partidă, Andrei Troană, Alexandru Florescu, Denis Pia, Denis Răduță și Darius Vasilescu accidentați, dar  și cu Mario Durdun suspendat, staff-ul echipei noastre a convocat pentru această partidă alți 2 tineri jucători, Luis Bunel, 16 ani și Bobi Grancea de 17 ani.

Jucătorii echipei noastre încep bine partida și își crează câteva ocazii de a marca, însă Darius Grigore nu reușește să introducă mingea în poartă, mai întâi în minutul 4 al partidei și mai apoi în minutul 22. Gazdele echilibrează partida și reușesc să marcheze în minutul 30, însă golul este anulat pe motiv de off-side. Șașe minute mai târziu, Andrei Rusu, este eliminat după ce primește cel de-al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Prima repriză se încheie cu echipa noastră în atac, Mihai Nițescu, trimițând milimetric pe lângă poartă  o minge de la marginea careului de 16 metri.

În primele minute ale celei de-a doua reprize, un contra atac al echipei noastre, purtat de Laurențiu Robu, Simon Măzărache și Darius Grigore, este încheiat cu o ratare imensă a celui din urmă, care trimite mingea în bară din 2 m. Și cum ocaziile se răzbună, la prima pătrundere a echipei gazdă în careul echipei noastre, se încheie cu o lovitrură de pedeapsă, în urma unei imprudențe a lui Bogdan Chiper asupra unui adversar. Ca și în partida din etapa trecută, același Bogdan Minea își asumă responsabilitatea și aduce echipa gazdă în avantaj. Nițescu, ratează șansa de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însă mingea trimisă de el, este respinsă cu greu de portarul Mario Duță. Cei care înscriu sunt tot gazdele prin Rareș Simionescu în minutul 87 al partidei, cand portarul echipei noastre, scapă mingea în poartă, în urma unui șut centrare de la 25 de m.

Etapa viitoare echipa noastră va juca din nou în deplasare, de data aceasta la ultima clasată, CS Păulești.

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 1 Play-off 

SC Popești-Leordeni – CS Blejoi  0 – 2
CS Dinamo Bucureşti – SCM Dunarea Giurgiu 2 – 0

LIGA 3, Seria 4, Etapa 1 Play-out

AS FC Pucioasa – CS Păuleşti 1 – 0
CSO Plopeni – ARO Câmpulung 2 – 0
CSM Flacăra Moreni – CSO Tricolorul Breaza 0 – 2