După patru etape ca antrenor principal al echipei noastre, Ovidiu Tică, rămâne neînvins, având un bilanț de trei victorii și un egal. Darius Grigore conduce în clasamentul golgeterilor echipei noastre cu 6 reușite.

 

ECHIPA

26 aprilie 2024

 ARO CÂMPULUNG – FLACĂRA MORENI 1 – 0 (1 – 0)

A marcat:  Grigore (33)

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Laurențiu Robu, Cosmin Oprean (cpt), Bogdan Chiper, Denis Răduță, Mario Durdun (min. 61 – Pia), Cătălin Pahonțu, Eduard Niță (min. 81 – Papuc), Mihai Nițescu (min. 81 – Șerban), Darius Grigore și Gabriel Jenaru.

Antrenor: Ovidiu Tică

Rezerve: Iannis Mușat – Darius Șerban, Darius Vasilescu, Denis Pia, Bobi Grancea, Rareș Marinescu, Adrian Manea, Andrei Badea și Antonio Papuc.

Flacăra Moreni: Denis Duță – Adrian Terec, Antonio Ristea, Dragoș Cernea (cpt), Bogdan Oancea, Gabriel Negrea, Costin Tilică, Iulian Drăgan, Marius Vasile, Ionuț Zaharia și Adrian Predescu.

Antrenor: Gabriel Paraschiv

Rezerve: Andrei Butoiu – Andrei Neagu, Ștefan Oaie, David Ghebos, Marian Niță, Adrian Godinac, Gabriel Prundaru, Alexandru Băltăreț și Bogdan Negrea.

Arbitri: Ciucanu Octavian (Braşov) – Bedohazi Gergely (Sfântu Gheorghe) și Tamasi Zoltan (Odorheiu Secuiesc)

Delegat de joc: Bîrsan Andrei Dorian (Bucureşti)

Observator arbitri: Băjan Alexandru (Videle)

În ultima etapă a turului play-out-ului Ligii a III-a, Seria a IV-a, ARO Câmpulung, a primit vizita formației CSM Flacăra Moreni. Pentru musceleni, victoria din meciul de astăzi era necesară pentru a se apropia la numai un punct de formația dâmbovițeană.

Partida de astăzi a început în nota de dominare a echipei noastre și după aproximativ o jumătate de oră de joc, golgeterul echipei noastre, Darius Grigore, deschide scorul pe tabela de marcaj. În cea de-a doua repriză, dâmbovițenii, conduși de la margine de antrenorul Gabriel Paraschiv, trec la conducerea jocului. Pe contre, muscelenii, ratează câteva ocazii de a se desprinde pe tabela, mai întâi prin Gabriel Jenaru și mai apoi prin Cătălin Pahonțu, care trece de trei adversari, însă mingea trimisă de acesta, trece peste poarta antrenată de Denis Duță. În minutul 59 al partidei, dâmbovițeanul, Andrei Terec, primește cel de-al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Cinci minute mai târziu, decarul echipei morenare, Iulian Dragan, trece pe lângă golul egalizator, dar mingea trimisă de el lovește stâlpul din stânga porții lui Alexandru Silveanu. Finalul partidei îi găsește pe jucătorii echipei noastre în atac, în minutul 84, Jenaru are șansa de a dubla avantajul echipei noastre pe tabela de marcaj, însă mingea trimisă de el lovește bara porții lui Denis Duță.

La finalul partidei, jucătorii echipei noastre au cântat alaturi de galeria LONGO CAMPO, care i-a susținut pe jucătorii echipei noastre din primul până în ultimul minut al meciului.

În primele două etape ale returului play-out-ului Ligii a III-a, Seria a IV-a, echipa noastră va întâlni la Dragoslavele CSO Plopeni și CS Păulești.

După patru etape ca „principal” al echipei noastre, Ovidiu Tică, rămâne neînvins, având un bilanț de trei victorii și un egal

 

        „În urma fiecărui meci rămâne rezultatul. Pentru noi erau vitale cele 3 puncte pe care am reușit să le câștigăm astăzi. Cred că am făcut o primă repriză destul de bună, în cea de-a doua ne-am retras foarte mult, am fost temători, am abuzat de foarte multe ori pe mingea lungă, iar adversarul ne-a presat tot timpul, dar în cele din urmă ne-am atins obiectivul. Pentru noi, obiectivul principal a fost să luăm cele 3 puncte puse în joc.” a declarat la sfârșitul partidei de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, Ovidiu Tică

 

 

 

 

Darius Grigore conduce în clasamentul golgeterilor echipei noastre cu 6 reușite.

 

 

           „A fost un meci foarte greu, dar ma bucur că am reușit să-mi fac treaba și să marchez golul victoriei.” a declarat la sfârșitul partidei de astăzi, golgeterul al echipei noastre, Darius Grigore

 

 

 

 

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 5 Play-off 

SC Popești-Leordeni – CS Dinamo Bucureşti  0 – 1
CS Blejoi – SCM Dunarea Giurgiu

LIGA 3, Seria 4, Etapa 5 Play-out

ARO Câmpulung – CSM Flacăra Moreni –  1 – 0
CSO Plopeni – CS Păuleşti
CSO Tricolorul Breaza – AS FC Pucioasa