Denis Pia a fost convocat în premieră la Echipa Națională a României U18

ECHIPA

01 mai 2024

 Pe adresa clubului ARO Câmpulung a sosit o înștiințare, prin care conducerea clubului muscelean este informată că jucătorul Denis Pia este convocat pentru o acțiune a Echipei Naționale de Fotbal U18 a României, antrenată de Ion Marin.

Denis Pia s-a alăturat echipei noastre la începutul acestui sezon de Liga a III-a, fiind transferat de la CS Unirea Bascov. În vârstă de 17 de ani, mijlocaşul echipei noastre a evoluat în acest campionat în 18 partide pentru ARO Câmpulung, făcând parte constant din lotul de 20 jucători convocat de antrenorii Ionuț Mihu sau Ovidiu Tică.

Mijlocașul muscelean a avut mai multe partide reușite în aceast campionat, motiv pentru care a atras atenția staff-ului tehnic al Echipei Naționale a României. Pentru fotbalistul de la ARO Câmpulung este prima convocare la Echipa Națională a României.

Denis se va prezenta la reunirea lotului programată pe data de 12 mai, ora 16.00 la hotelul Premium Wellness. Ulterior este programat un stagiu de pregătire intre 12 și 15 mai, în București.