După victoria de astăzi, bilanțul lui Ovidiu Tică ca „principal”, la cârma echipei ARO Câmpulung crește la 5 partide fără înfrângere. Darius Grigore, marchează din nou și ajunge la 7 reușite în acest sezon.

 

ECHIPA

03 mai 2024

 ARO CÂMPULUNG – CSO PLOPENI 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat:  Grigore (3), Jenaru (71) / Păun (15)

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Laurențiu Robu, Cosmin Oprean (cpt), Bogdan Chiper, Denis Răduță, Denis Pia (min. 69 – Durdun), Eduard Niță (min. 86 – Vasilescu), Mihai Nițescu (min. 83 – Papuc), Darius Grigore, Simon Măzărache (min. 69 – Șerban) și Gabriel Jenaru (min. 86 – Bunel).

Antrenor: Ovidiu Tică

Rezerve: Iannis Mușat – Darius Șerban, Darius Vasilescu, Luis Bunel, Bobi Grancea, Rareș Marinescu, Mario Durdun, Rareș Grecu și Antonio Papuc.

CSO Plopeni: Mario Duță – Andrei Giamănu, Robeto Alecsandru, Bogdan Mihnea, Ștefan Niță, Vlad Cătălin (cpt), Andrei Rusu, Leonte Rudaru,  Georgian Dima, Cristian Lazăr și Andrei Păun.

Antrenor: Daniel Dumitrache

Rezerve: Aurel Panait – Roberto Zamfir, Andrei Lobonț, Alexandru Giuroiu, Liviu Radu, Constantin Piciorea, Viorel Oprea, Augustin Giamănu și Claudiu Bărbulescu

Arbitri: Gherghi Madalina (Buftea) – Mindeart Valentin (Popeşti-Leordeni) și Negru Ioan Alexandru (Buftea)

Delegat de joc: Mardan Ciprian Ioan (Făgăraş)

Observator arbitri: Ghimbasan Florin (Braşov)

În prima etapă a returului play-out-ului Ligii a III-a, Seria a IV-a, ARO Câmpulung, a primit vizita formației CSO Plopeni. După patru etape fără înfrângere, 3 victorii cu CS Păulești, Tricolorul Breaza și Flacăra Moreni și un egal în deplasare la liderul campionatului, AS FC Pucioasa, elevii antrenorilor Ovidiu Tică și Petre Iliescu, își doreau sa continue seria rezultatelor pozitive.

De partea cealalată, prahovenii, clasați pe locul secund al campionatului, își doreau victoria pentru a rămâne în „cărți” pentru câștigarea seriei.

În fața a peste 300 de spectatori, partida de astăzi a început în nota de dominare a echipei noastre și după numai 3 minute de joc, golgeterul echipei noastre, Darius Grigore, deschide scorul cu un șut la colțul lung. După un sfert de oră de joc, oaspeții egalează după o greșeală a lui Gabriel Jenaru în propriul careu. Zece minute mai târziu, Simon Măzărache, are șansa de a aduce echipa noastră în avantaj, dar nu ajunge la mingea trimisă în careu din lovitura liberă de Mihai Nițescu. Oaspeții ratează în două rânduri, de a trece în avantaj, însă imprecizia adversarilor sau intervenția salvatoare a portarului echipei noastre, Alexandru Silveanu, fac ca scorul să rămână neschimbat.

După pauză, ambele echipe ies de la cabine  cu dorința de a tranșa victoria în favoare ei. În minutul 69 al partidei, antrenorul principal al echipei noastre, Ovidiu Tică, mută inspirat și îl introduce pe teren pe Darius Șerban, în locul lui Simon Măzărache, iar două minute mai târziu, Șerban este faultat în suprafața de pedeapsă, iar centralul partidei, Mădălina Gherghi, arată punctul cu var. Gabriel Jenaru își asumă responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă și înscrie, aducând echipa noastră în avantaj. Până la finalul partidei, prahovenii au șansa de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, însă, încă o dată, Alex Silveanu este la post. Partida se încheie cu victoria echipei noastre care își consolidează poziția a patra a clasamentului.

Următoarea etapă, se va juca miercuri 8 mai, de la ora 18.00 la Dragoslavele, împotriva prahovenilor de la CS Păulești.

 

După victoria de astăzi, bilanțul lui Ovidiu Tică ca „principal”, la cârma echipei ARO Câmpulung crește la 5 partide fără înfrângere

 

        „Oaspeții noștri de astăzi ne-au pus câteva probleme din faze fixe, în rest jocul nu ne-a pus probleme. Noi am puțin tematori la construcție, mai ales prin prizma rezultatului. Ne interesau cele 3 puncte puse în joc, iar în cele din urmă suntem în obiectiv, acela de a evita retrogradarea  .” a declarat la sfârșitul partidei de astăzi, antrenorul principal al echipei noastre, Ovidiu Tică

 

 

 

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 6 Play-off 

CS Dinamo Bucureşti – CS Blejoi 2 – 0
SCM Dunarea Giurgiu – SC Popești-Leordeni 0 – 3

LIGA 3, Seria 4, Etapa 6 Play-out

ARO Câmpulung – CSO Plopeni CSM Flacăra Moreni 1 – 0
CS Păuleşti – AS FC Pucioasa 0 – 2
CSO Tricolorul Breaza – CSM Flacăra Moreni 1 – 2