Amical:
ARO Câmpulung – STEAGU ROȘU Brașov 2-1 (0-0) 

Au marcat: Gabriel Jenaru, Florin Costea / Ștefan Nicolau
ARO: Tănase – Heroiu, Stancu (c), Delcea, Chirciu – Robu, Neagu, Dascălu – A.Cicu, Fl. Costea, Măzărache. Antrenor: Ovidiu Tică. După pauză au fost folosiți toți jucătorii din lot.
SR BRAȘOV: Aby Popa – Rența, Stoian, Sterian, Munteanu – H. Popa, Nicoloiu, Trucă – D. Sandu, Ion Mihai, C. Danciu. Antrenor: Ionuț Pârvu. După pauză au fost folosiți toți jucătorii din lot.

Seria jocurilor amicale a continuat pentru ARO Câmpulung cu meciul disputat în această după-amiază, de la ora 16.00, pe sinteticul din comuna Dragoslavele. Steagu Roșu Brașov este a treia echipă din Liga a III-a pe care muscelenii o întâlnesc în această perioadă de pregătire, iar după egalul cu Muscelul Câmpulung (3-3) și apoi victoria cu Vedița Colonești (1-0), a urmat încă o victorie! Astăzi a fost 0-0 la pauză, cu câte o bară de fiecare parte, însă în repriza secundă echipa noastră a deschis scorul  prin Gabriel Jenaru și și-a dublat avantajul după reușita lui Florin Costea. Cu 15 minute înainte de final, oaspeții au redus din handicap prin Ștefan Nicolau, acesta stabilind și scorul final: ARO Câmpulung – Steagu Roșu Brașov 2-1.
Următorul meci amical al echipei ARO se va disputa tot la Dragoslavele, sâmbătă, de la ora 11.00 cu echipă din Liga a-IV-a, Dâmbovița, Roberto Ziduri.

       ”Am făcut un joc foarte bun, împotriva unui adversar incomod, un adversar puternic, o echipă de primele patru locuri din seria în care face parte la Liga 3. Sunt bucuros pentru atitudinea jucătorilor, pentru jocul prestat în prima repriză, care ne dă speranțe pentru viitor”
Ovidiu Tică (antrenor principal ARO Câmpulung)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *