Tribunele stadionului ”Municipal” din Câmpulung au fost luate cu asalt sâmbătă după-amiază de microbiștii musceleni, veniți pentru a asista la returul barajului de promovare în Liga 3, meciul dintre ARO Câmpulung și Oltul Curtișoara, campioanele județelor Argeș și Olt.

ARO CÂMPULUNG – OLTUL CURTIȘOARA 4-2 (1-2)
Au marcat: Leca (10), Măzărache (54), Nilă (60), Plecanciuc (90+4) / Bg. Stancu (8 ag), Zamfir (42)
ARO: Adrian Tănase – George Heroiu, Cosmin Leca, Bogdan Stancu (cpt), Claudiu Chirciu, Laurențiu Robu, Marius Dascălu, David Andrei, Gabriel Jenaru, Andrei Nilă, Simon Măzărache. Antrenor: Ovidiu Tică; Au mai jucat: Florin Plecanciuc, Andrei Cicu, Ștefan Horvat și Rareș Cicu. Rezerve neutilizate: Răzvan Dumitrică – Florin Costea (accidentat înainte de startul partidei), Radu Ciobanu, Alexandru Butac și Samuel Ivașcu.
OLTUL: Valeriu Perșinaru –  Robert Băjan, Daniel Ungureanu, Cristian Preda, Dumitru Sălariu, Claudiu Croitorescu, Mihai Stancu, Petrișor Neagoe, Cristian Tudor, Dănuț Motroc, Călin Zamfir. Antrenor: Dan Ignat; pe foaie: Marius Stănciulescu –  Mihai Răcăleanu, Cătălin Nichita, George Ștefan, Mihai Vărzaru, Ionuț Marinescu, Florin Covercă
Arbitri: Mihai Sebastian Lăstun (Rm.Vâlcea) – Petruța Iugulescu și Roxana Ivanov

În jocul de sâmbătă, muscelenii plecau cu avantajul rezultatului din tur, 2-0, dar aveau nevoie de o evoluție bună și de un rezultat pe măsură pentru îndeplinirea obiectivului. Adică exact ce i-a lipsit echipei noastre în prima repriză, una de coșmar, în care oaspeții i-au blocat foarte bine pe Măzărache și pe Jenaru, cei mai buni jucători din manșa tur, și au profitat de greșelile din apărare! Astfel, în minutul 8, Oltul Curtișoara a deschis scorul după o deviere nefericită a căpitanului Bogdan Stancu, însă elevii antrenorului Ovidiu Tică au reacționat rapid și după numai două minute au restabilit egalitatea, prin fundașul Cosmin Leca. Bucurie pe terenul de joc, bucurie și în tribune, însă jocul nu s-a schimbat deloc în bine după această reușită, iar pe final de primă repriză, oaspeții au profitat încă o dată de greșelile din apărare și au marcat prin Călin Zamfir pentru 2-1!


Simon Măzărache

Pauza a fost cu adevărat un sfetnic bun, pentru că jucătorii noștri au revenit mult mai motivați de la vestiare, au avut o altă atitudine pe teren și, îngrijorați, poate, de rezultatul înregistrat în acel moment, au reușit să schimbe totul în bine:
în min. 54 Simon Măzărache a marcat pentru 2-2, săltând mingea peste portarul advers;
în min. 68 Andrei Nilă a împins în plasă mingea centrată de Măzărache;
în min. 90+4 Florin Plecanciuc a trimis la colțul lung stabilind scorul final, 4-2!
Imediat după acest ultim gol, centralul partidei a fluierat finalul, iar pe stadion s-a declanșat fiesta.
Presa locală a acordat spații largi acestui eveniment:

Evenimentul Muscelean
Informația de Muscel
Clar TV
Muscel TV
Interviuri după meci, Muscel TV
Galerie Foto – Gabriel Bălan