ECHIPA

9 septembrie 2023 

ARO CÂMPULUNG – SC POPEȘTI-LEORDENI 0-0 (0-0)

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Theodor Butoiu, Laurențiu Robu, Alin Fieraru, Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Simon Măzărache (cpt), Andrei Neicu, Matteo Olaru, Gabriel Jenaru, Dragoș Troană.

Antrenor: Ionut Mihu

Au mai jucat: Teodor Peștișor, Darius Grigore, Mario Durdun, Denis Pia.

Rezerve neutilizate: Robert Moise – Rareș Marinescu, Francesco Bucurescu și Antonio Papuc.

SC Popești-Leordeni: Andrei Voican – Ionuț Florea, Vlad Motroc (cpt), Mihai Lolescu, Andrei Ohaci, Alexandru Anghel, Onur Kaplan, Leonard Boiangiu, George Apostol, Marian Mihai, Eugen Nica.

Antrenor: Valentin Ivan

pe foaie: Christian Coman – Vlad Ghineț, Rafael Trandafirescu, Patrik Anghel, Antonio Burnaz, Ionuț Tudorache, Mihai Sima, Alexandru Ivan și Alexandru Păun

Arbitri: BAmorăriței Mihai (Câmpina) – Rusu Mircea (Bertea) și Enache Gabriel (Ploieşti)

Delegat de joc: Petre Costel (Târgovişte)

Observator arbitri: Niţu Dan (Turnu Măgurele)

Astăzi, în fața a 400 de susținători, ARO Câmpulung a disputat prima partidă pe teren propriu din acest sezon de Liga 3 contra celor de la SC Popești-Leordeni, o candidată serioasă la barajul de promovare în Liga a 2-a. Oaspeții noștrii de astăzi au venit la Câmpulung cu un moral foarte bun, după cele două victorii din debutul sezonului: 2-1 în deplasare la CSO Plopeni și 3-2 acasă cu Dunărea Giurgiu.

Lovitura de start a fost dată de unul dintre simbolurile echipei ARO Câmpulung și ale fotbalului muscelean, Sergiu Coman, cel care a înscris unicul gol din barajul de promovare în Liga a 2-a contra celor de la ICIM Brașov.

 

Față de meciurile anterioare, antrenorul Ionuț Mihu, a facut cateva modificări în formula de start și i-a titularizat pe Dragoș Troană și Iannis Mușat, cel din urmă fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Meciul a fost unul a fost unul pe contre, ambele echipe creându-și ocazii de a marca. În minutul 28, Măzărache putea deschide scorul, dar lovitura sa de cap, este respinsă de portarul advers, Andrei Voican. În minutul 55, arbitrul central al partidei, acorda lovitură de la 11 metri pentru oaspeți, la o imprudență a lui Fieraru în propriul careu. Lovitura de pedeapsă, este executată de Onur Kaplan, dar mingea este apărată de tânărul portar al echipei noastre, Iannis Mușat. Pe lângă această reușită, Mușat, s-a mai remarcat și în alte situații prin intervențiile sale. Peste alte 3 minute, la o lovitură de colț, portarul echipei oaspete, Andrei Voican, este eliminat din joc, după ce primește două cartonașe galbene în aceeați fază. Până la finalul meciului nu se mai întâmplă nimic notabil iar partida se încheie la egalitate.

Etapa următoare, echipa noastră se deplasează la Păulești, pentru a întâlni echipa locală CS Păulești.

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 3

AS FC Pucioasa – CSO Tricolorul Breaza 2 – 2

ARO Câmpulung – SC Popești-Leordeni 0 – 0

CS Blejoi – CS Dinamo Bucureşti

CSO Plopeni – CSM Flacăra Moreni

SCM Dunarea Giurgiu – CS Păuleşti