ECHIPA

16 septembrie 2023 

CS PĂULEȘTI – ARO CÂMPULUNG 1-2 (1-0)

Au marcat: Popescu (15) / Durdun (54), Neicu (74)

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Theodor Butoiu, Laurențiu Robu, Teodor Peștișor, Cosmin Oprean, Andrei Neicu, Simon Măzărache (cpt), Mario Durdun, Darius Grigore, Gabriel Jenaru, Dragoș Troană.

Antrenor: Ionut Mihu

Au mai jucat: Denis Pia, Bogdan Chiper, Matteo Olaru, Francesco Bucurescu și Antonio Papuc

Rezerve neutilizate: Robert Moise – Rareș Marinescu, Darius Șerban și Gabriel Mihalcea.

CS Păulești: Narcis Nedelcu – Marius Dumitru, Alexandru Ștefan, Marian Țugui, Iulian Petre, Gabriel Dumitrașcu, Ionuț Pârvu, Nini Popescu, Cristian Vasile (cpt), Alin Baciu, Cristian Vrăjitoarea.

Antrenor: Ionuț Neagu

Rezerve: Raul Dumitru – Adrian Vintilă, Antonio Salameh, Alberto Pinescu, Mihai Tertea, Matei Ciubuc, Gabril Beceanu, Andrei Mihai și Mario Marsavela.

Arbitri: Ghiureș Andrei Alexandru (Târgovişte) – Păunescu Adrian (Târgovişte) și Filip Florin Gabriel (Târgovişte)

Delegat de joc:Berceanu Roxana (Bucureşti)

Observator arbitri:Burcea Petrica (Giurgiu)

În runda a patra a Ligii a III-a, Seria a IV-a, ARO Câmpulung s-a deplasat la Păulești pentru a întâlni „lanterna roșie” a seriei. Gazdele noastre de astăzi veneau cu un moral scăzut după 3 înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate. Echipa noastră, nu s-a putut baza în această partidă pe fundașul central Alin Fieraru, după ce etapa trecută a încasat un cartonaș roșu.

Pe un teren greu, partida a început în nota de dominare a echipei noastre iar în minutul 10, mingea trimisă de Troană din preajma careului de 16 m, lovește stâlpul porții adverse. În ciuda atacurilor echipei noastre, gazdele deschid scorul prin fostul jucător de la Petrolul Ploiești, Nini Popescu.

Gazdele au ocazia de a-și dubla avantajul în minutul 27, dar Mușat este la post. Până la pauză, echipa noastră ratează o ocazie de a restabilii egalitatea pe tabela de marcaj, însă Nedelcu se opune la lovitura de cap a lui Măzărache.

La pauză, antrenorul, Ionuț Mihu, face două schimbări și oaspeții continuă să pună în pericol poarta adversă. În minutul 54, Mario Durdun, restabilește egalitatea pe tabela de marcaj, printr-un eurogol. Peste alte 20 de minute, Andrei Neicu aduce echipa noastră în avantaj printr-o lovitură de cap. În minutul 84, căpitanul echipei gazdă este eliminat din joc, după ce primește cel de-al doilea cartonaș galben în urma unui fault asupra lui Neicu. În minutele de prelungire, este eliminat și căpitanul echipei noastre, Măzărache, tot în urma a două cartonașe galbene.

Etapa următoare, echipa noastră revine pe Municipalul din Câmpulung, pentru a întâlni echipa CSM Flacăra Moreni.

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 4

CS Dinamo Bucureşti – CSO Plopeni 2 – 0

CSO Tricolorul Breaza – SC Popești-Leordeni 3 – 3

CS Păuleşti – ARO Câmpulung 1 – 2

AS FC Pucioasa – CS Blejoi 1 – 2

CSM Flacăra Moreni – SCM Dunarea Giurgiu 2 – 4