ARO Câmpulung inaugurează Baza Sportivă „Sola Gratia” de la Dragoslavele cu un egal. Cu mai mulți jucători nerefăcuți în urma unor accidentări mai vechi, echipa noastră pierde două puncte chiar dacă a dominat partida de la un cap la altul

 

ECHIPA

17 noiembrie 2023 

ARO CÂMPULUNG – CS PĂULEȘTI 1 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Jenaru (49) / Vintilă (39)

ARO Câmpulung: Robert Moise (cpt) – Theodor Butoiu, Alin Fieraru, Denis Pia, Denis Răduță, Bogdan Chiper, Andrei Neicu, Matteo Olaru, Mario Durdun, Darius Grigore, Darius Șerban.

Antrenor: Ionuț Mihu

Rezerve: Iannis Mușat – Simon Măzărache, Laurențiu Robu, Francesco Bucurescu, Cosmin Oprean, Teodor Peștișor, Gabriel Jenaru, Antonio Papuc și Gabriel Mihalcea.

CS Păulești: Raul Dumitru – Gabriel Dumitrașcu, Alexandru Ștefan (cpt), Tudor Catargiu, Alberto Pinescu, Cristian Vasile, Ionuț Pârvu, Nini Popescu, Adrian Vintilă, Alin Baciu, Cristian Vrăjitoarea.

Antrenor: Ionuț Neagu

Rezerve: Narcis Nedelcu – Antonio Salameh, Petre Alexandru, Marius Dumitru, Mihai Tertea, Matei Ciubuc, Gabril Beceanu, Marian Țugui și Cătălin Comitoiu.

Arbitri: Valusescu Maria Alexandra (Bucureşti) – Făinaru Victor (Giurgiu) și Soare Alin (Turnu Măgurele)

Delegat de joc: Szasz Vilmos (Ormeniş)

Observator arbitri: Dragoș Bogdan (Făgăraş)

În fața a 200 de spectatori, ARO Câmpulung, a primit vizita „lanternei roșii”, CS Păulești, meci contând pentru runda a XIII-a, a campionatului regulat al Ligii a III-a, Seria a IV-a. Din cauza gazonului aflat într-o stare foarte proastă de pe stadionul  Municipalul din Câmpulung, partida s-a dispurat pe cocheta arenă „Sola Gratia” de la Dragoslavele, arenă pe care își desfășoară antrenamentele echipa noastră.

Pentru această partidă, antrenorii echipei noastre Ionuț Mihu și Oviudiu Tică, nu s-au putut baza încă din primul minut pe experiența jucătorilor Simon Măzărache, Gabriel Jenaru și Laurențiu Robu, nerefăcuți în urma unor accidentari mai vechi. De partea cealaltă, în lotul celor de la CS Păulești a facut parte și proaspătul campion mondial la minifotbal, Gabriel Dumitrașcu. Acesta a făcut parte din lotul Echipei Naționale a României care a câștigat Campionatul Mondial de minifotbal ce s-a disputant la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite.

Pe o suprafață de joc impecabilă, jucătorii echipei noastre, au dominat încă de la început partida și puteau deschide scorul încă din primele minute, dar mingea trimisă de Olaru nu găsește spațiul porții apărate de Dumitru.  Ca și în partida tur, prahovenii deschid scorul și intră la cabine cu avantaj minim pe tabela de marcaj.

La pauză, antrenorul, Ionuț Mihu îi introduce pe teren pe experimentații Măzărache, Robu și Jenaru, iar cel din urmă restabilește egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 49, fază la care s-a și accidentat și a fost nevoit să părăsească terenul de joc. Pe final de meci, Măzărache putea aduce victoria echipei noastre, însă golul marcat de el, este anulat pe motiv de offside.

Etapa următoare, echipa noastră se deplasează la Moreni, pentru a întâlni echipa locală Flacăra.

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 13

ARO Câmpulung – CS Păuleşti 1 – 1

SC Popești-Leordeni – CSO Tricolorul Breaza 1 – 0

CSO Plopeni – CS Dinamo Bucureşti

CS Blejoi – AS FC Pucioasa

SCM Dunarea Giurgiu – CSM Flacăra Moreni