Musceleanul, Rareș Grecu cel mai bun tânăr jucător din partida CS Pucioasa – ARO Câmpulung, în opinia observatorului de joc, Zaharia Mihnea

 

ECHIPA

10 martie 2024 

Începând cu această etapă, observatorii de joc delegați la meciurile de Liga a III-a, au obligația de a consemna în raportul de joc dacă au remarcat tineri jucători care pot fi selecționați la loturile naționale ale României.

La sfârșitul partidei de la Pucioasa dintre echipa locală, CS Pucioasa și ARO Câmpulung, observatorul de joc, Mihnea Zaharia, din București, l-a nominalizat pe juniorul echipei noastre, Rareș Grecu, ca fiind cel mai bun tânăr jucător din acest meci. Chiar dacă a fost meciul său de debut la Liga a III-a, Grecu, a facut o partidă foarte bună și s-a achitat cu brio de sarcinile trasate de antrenorii echipei noastre.

În vârstă de doar 17 ani, împliniți pe data de 12 februarie, Rareș-Ioan Grecu, s-a născut la Câmpulung și este un produs 100% al fotbalului muscelean. Primii pași în fotbal i-a facut sub îndrumarea antrenorului Petre Iliescu, antrenor în cadrul clubului nostru.

Sezonul trecut, Grecu, a bifat 4 prezențe la Liga a IV, unde a jucat pentru ACS Viitorul Rucăr 2022. În prima parte a acestui sezon, Rareș Grecu a jucat pentru CSS Dinicu Golescu în Campionatul Național de Juniori U19, unde a fost împrumutat de echipa noastră.

”La finalul partidei, observatorul de joc, Mihnea Zaharia, ne-a comunicat că l-a nominalizat pe jucătorul nostru, Rareș Grecu, ca fiind cel mai bun tânăr jucător al acestui meci. De acum încolo, el va fi monitorizat constant și de către antrenorii echipelor naționale de juniori ale României, iar pe viitor va fi selecționat la unele acțiuni ale Federației Române de Fotbal. ”, a declarat pentru site-ul nostru, directorul sportiv al echipei, Corneliu Sorescu.