Simon Măzărache deschide scorul pentru musceleni, care îl lobează elegant pe portarul dâmbovițean. La finalul partidei, jucătorii echipei noastre se prăbușesc pe teren, sperând la un rezultat pozitiv al liderului, AS FC Pucioasa contra celor de la Tricolorul Breaza. Într-un clasament exclusiv al play-out-ului, ARO Câmpulung, ocupă prima pozitie cu 19 puncte acumulate în 10 partide disputate. ARO Câmpulung termină campionatul pe poziția a patra a clasamentului, poziție ce asigură prezența în Liga a III-a pentru sezonul viitor.

 

ECHIPA

26 mai 2024

CSM FLACĂRA MORENI – ARO CÂMPULUNG 2 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Vasile (21), Drăgan (56) / Măzărache (12)

Flacăra Moreni: Denis Duță – Adrian Terec, Cristian Ristea, Dragoș Cernea (cpt), Gabriel Negrea, Costin Tilică, Iulian Drăgan, Ionuț Zaharia, Marius Vasile, Claudiu Niculăescu și Bogdan Oancea.

Antrenor: Gabriel Paraschiv

Rezerve: Andrei Butoiu – Andrei Neagu, David Ghebos, Alexandru Băltăreț, Ștefan Oaie, Gabriel Prundaru, Adrian Godinac, Constantin Niță și Adrian Predescu.

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Laurențiu Robu, Cosmin Oprean (cpt), Bogdan Chiper, Denis Răduță, Cătălin Pahonțu (min. 67 – Durdun), Eduard Niță (min. 58 – Pia), Mihai Nițescu (min. 58 – Șerban), Darius Grigore, Simon Măzărache și Gabriel Jenaru.

Antrenor: Ovidiu Tică

Rezerve: Iannis Mușat – Darius Vasilescu, Luis Bunel, Bobi Grancea, Rareș Marinescu, Denis Pia, Darius Șerban, Mario Durdun și Darius Șerban.

Arbitri: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti) – Oprescu Louis George (Ploieşti) și Suhan Nicoleta Corina (Bucureşti)

Delegat de joc: Mihai Duras (Bucureşti)

Observator arbitri: Buzărnescu Florin (Craiova)

În ultima etapă a campionatului Ligii a III-a, Seria a IV-a, ARO Câmpulung s-a deplasat la Moreni pentru a întâlni ocupanta locului secund, Flacăra. Partida contra dâmbovițenilor era una foarte importantă pentru musceleni, deoarece cu un rezultat pozitiv, egal sau victorie, echipa noastră nu mai depindea de rezultatul partidei dintre AS FC Pucioasa și CSO Tricolorul Breaza.

Pentru gazde, partida de astăzi conta doar pentru palmares și pentru o clasare cât mai bună în clasamentul final. În debutul partidei, antrenorul echipei gazdă, Gabriel Paraschiv, este eliminat pentru injurii de centralul partidei, în urma unei faze controversate la marginea careului de 16 m al echipei noastre. Muscelenii, ratează o ocazie importantă în minutul 8 al partidei când Darius Grigore trimite în brațele portarului advers o centrare venită de la Simon Măzărache. Atacantul echipei noastre, Simon Măzărache, scapă singur spre poarta adversă și trimite mingea peste portarul dâmbovițean, Denis Duță, ieșit în întâmpinarea jucătorului nostru. Gazdele ripostează și reușesc să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj 9 minute mai târziu, prin Marius Vasile, care introduce mingea în plasa porții lui Alexandru Silveanu, în urma unei centrări venite de la colțul terenului. În minutul 30 al partidei, Darius Grigore are șansa de a aduce echipa noastră în avantaj, însă nu reușește să trimită mingea spre poarta adversă. Cele două echipe intră la cabine cu scor egal pe tabela de marcaj.

La 10 minute după pauză, gazdele reușesc să preia conducerea pe tabela de marcaj, prin Iulian Drăgan. Antrenorul principal al echipei noastre, Ovidiu Tică, îi introduce pe teren pe Denis Pia, Darius Șerban și Mario Durdun în locul jucătorilor Eduard Niță, Mihai Nițescu și Cătălin Pahonțu. Finalul partidei aparține echipei noastre, care ratează mai multe ocazii de a marca, dar imprecizia jucătorilor noștrii sau inspirația portarului advers, duc la victoria echipei gazdă. La finalul partidei, jucătorii musceleni, se prabușesc pe teren, sperând la un rezultat pozitiv al Pucioasei contra  celor de la Tricolorul Breaza.

Partida de la Pucioasa se încheie cu victoria liderului play-out-ului Ligii a III-a, Seria a IV-a, AS FC Pucioasa cu scorul de 3-1, 2-0 la pauză. Astfel, echipa noastră termină campionatul pe poziția a patra a clasamentului cu 35 de puncte acumulate, având cu 2 puncte mai mult decât CSO Tricolorul Breaza și cu 25 de puncte mai mult decât CS Păulești.

REZULTATE:

LIGA 3, Seria 4, Etapa 10 Play-out

CSM Flacăra Moreni – ARO Câmpulung 2 – 1
AS FC Pucioasa – CSO Tricolorul Breaza  3 – 1
CS Păuleşti – CSO Plopeni 2 – 4