Clubul nostru s-a despărțit în această perioadă nu mai puțin de 9 jucători, Simon Măzărache, Andrei Dumitru, Teodor Peștișor, Adrian Manea, Alexandru Silveanu, Cătălin Pahonțu, Mihai Nițescu, Darius Vasilescu și Francesco Bucurescu.

 

COMUNICAT

15 iunie 2024

Clubul nostru s-a despărțit în această perioadă de mai mulți jucători, o parte dintre jucători revenind la echipele de unde au fost împrumutați, iar cealaltă parte au reziliat contractele pe cale amiabilă. Cea mai importantă despărțire este de cea a atacantului, Simon Măzărache.

Simon Măzărache (31 de ani) s-a alăturat echipei noastre la începutul anului 2023 de la Petrolul Ploiești, pe când echipa noastră evolua în Liga a 4-a. Totodată, el a pus umărul la promovarea echipei în Liga 3, marcând nu mai puțin de 3 goluri în barajul contra celor de la Oltul Curtișoara. În acest campionat, Măzărache a marcat 7 goluri, aflându-se pe locul secund, într-un top al golgeterilor echipei noastre.

Andrei Dumitru (19 ani) și Teodor Peștișor (20 de ani) s-au întors la CS Mioveni, după ce împrumutul la formația noastră s-a încheiat. Peștișor s-a alăturat echipei noastre la începutul acestui campionat, evoluând în 13 partide. Dumitru s-a alaturat lotului echipei noastre la începutul acestui an, evoluând pentru echipa a doua a clubului.

Adrian Manea (17 ani) s-au întors la clubul de care aparține FC Argeș, după ce împrumutul la formația noastră s-a încheiat. Manea s-a alăturat echipei noastre la începutul acestui campionat, evoluând pentru echipa a doua a clubului.

Alexandru Silveanu (21 de ani) s-a alăturat echipei noastre la începutul  acestui an, fiind împrumutat de la CSM Slatina. A evoluat pentru echipa noastră nu mai puțin de 12 partide, timp de 1080 de minute.

Cătălin Pahonțu (25 de ani) s-a alăturat echipei noastre la începutul  acestui an, evoluând pentru echipa noastră în 9 partide, timp de 711 de minute.  În trecut, Pahonțu a activat CSM Focșani 2007 (L3), Astra II Giurgiu (L3), AFC Turris Turnu Măgurele (L3, L2), Astra Giurgiu (L1) și CS Blejoi (L3).

Mihai Nițescu (23 de ani) s-a alăturat echipei noastre la începutul  acestui an, evoluând pentru echipa noastră nu mai puțin de 11 partide, timp de 592 de minute. Mijlocaș ofensiv de 23 de ani care a mai jucat la Petrolul Ploiești, CS Blejoi și CSM Alexandria.

Darius Vasilescu (21 de ani) s-a alăturat echipei noastre la începutul  acestui an, evoluând pentru echipa noastră nu mai puțin de 5 partide, timp de 177 de minute. De-a lungul carierei, Vasilescu, a activat la echipa de U19 Rapid București, Astra Giurgiu, unde a bifat și unsprezece prezențe la Liga a II-a, Voința Lupac și Cetatea Turnu Măgurele.

Francesco Bucurescu (20 de ani) este un produs al fotbalului muscelean, evoluând în acest sezon competițional pentru echipa noastră nu mai puțin de 13 partide, timp de 466 de minute.

 

Clubul nostru le mulțumește tuturor pentru toată munca depusă la ARO Câmpulung și le dorește multă succes în carieră!