Evolutiile atacantului Darius Grigore au atras atenția mai multor echipe din Liga a 2-a și nu numai. Dacă zilele trecute, Darius era aproape sigur împrumutat la CSM Slatina, pe adresa clubului nostru a venit o ofertă de ultim moment de la câștigatorii Cupei României din acest sezon, FC Corvinul 1921 Hunedoara. Darius va pleca în Slovenia, unde se va alătura formației antrenate de Florin Maxim.

 

 

 

COMUNICAT

19 iunie 2024

Cu toate că zilele trecute, am anunțat transferul atacantului, Darius Grigore, la CSM Slatina, acesta nu va mai merge la formația slătineană ci va merge să joace în Europa League, alături de FC Corvinul 1921 Hunedoara.

ARO Câmpulung și Corvinul Hunedoara au ajuns la un acord în privința transferului atacantului, Darius Grigore, la formația hunedoreană. Clubul nostru păstrează 50 % dintr-un eventual transfer de la formația hunedoreană. Astfel, Darius, va pleca zilele acestea în Slovenia pentru a se alătura lotului echipei antrenate de Florin Maxim, unde câștigătorii Cupei României se pregătesc pentru a debuta în preliminariile Europa League contra magiarilor de la Paksi FC, ocupanta poziției secunde a campionatului ungar de fotbal.

 

Clubul nostru îi mulțumește pentru toată munca depusă până în acest moment la ARO Câmpulung și îi dorește multă succes la noua echipă!