S-a dat start în sezonul 2024-2025 al Ligii 3 la fotbal, iar primele meciuri s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. ARO Câmpulung vine după o înfrângere la limită, 0-1 la Gilortul Tg.Cărbunești, iar astăzi are un meci la fel de dificil. Va juca în fața propriilor spectatori, pe sinteticul de la Dragoslavele, acolo unde va primi vizita echipei ACSO Filiași.

Oaspeții noștri de astăzi s-au clasat la finalul sezonului trecut pe locul 2 în Seria 7 și au jucat în vară barajul de promovare în Liga secundă. Au întâlnit pe FC Bihor Oradea, în fața căreia au pierdut greu. A fost 1-1 acasă și 0-0 în deplasare, câștigătoarea stabilindu-se în reprizele de prelungire, când bihorenii s-au impus cu 1-0!
De partea cealaltă, echipa noastră a avut un sezon mai greu, cu emoții la retrogradare, însă în acest an obiectivul este unul mult mai îndrăzneț: un loc între primele 4! Astăzi, echipa pregătită de Ovidiu Tică va juca primul meci pe teren propriu, iar tehnicianul muscelean, Ovidiu Tică, este optimist și își dorește un rezultat bun: ”Vom face totul ca să luăm cele trei puncte puse în joc” – a spus acesta în conferința de presă de miercuri, fără a diminua, însă, din meritele echipei adverse pe care o consideră una dintre favoritele acestei serii.
Contând pentru etapa a II-a a Seriei 8 în Liga 3, ARO CÂMPULUNG – ACSO FILIAȘI se va juca de la ora 17.00 pe stadionul din comuna Dragoslavele și va fi condus la centru de vâlceanul Cătălin Buși.

Programul complet al etapei a II-a:
Gilortul Tg.Cărbunești – SCM Rm.Vâlcea
Unirea Bascov – Viitorul Dăești
Sparta Rm.Vâlcea – Vulturii Fărcășești
ARO CÂMPULUNG – ACSO FILIAȘI
Jiul Petroșani – Speed Ac. Pitești