Ovidiu Tică rămâne neînvins ca „principal” al echipei noastre. Pierdem nemeritat două puncte, după o partidă dominată de la un capăt la altul de echipa noastră.

 

ECHIPA

20 aprilie 2024

 AS FC PUCIOASA – ARO CÂMPULUNG 0 – 0

AS FC Pucioasa: Răzvan Ghițescu – Radu Simion, Narcis Marina (cpt), Robert Croitoru, Daniel Brătucu, Ilie Ioniță, Gabi Dragnea, Mihai Enache, Alexandru Petre, Tiberiu Calofir și Giani Stere

Antrenor: Haralambie Becheanu

Rezerve: Ștefan Stăncescu – Alexandru Serafim, Ionel Diță, Leonard Alexandrescu, Gabriel Samoilă Robert Călin și Ionuț Bobea

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Laurențiu Robu (min. 69 – Grecu), Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Denis Răduță, Denis Pia (min. 69 – Niță), Cătălin Pahonțu, Mihai Nițescu (min. 60 – Durdun), Darius Grigore, Gabriel Jenaru și Simon Măzărache (cpt).

Antrenor: Ovidiu Tică

Rezerve: Iannis Mușat – Eduard Nită, Darius Șerban, Darius Vasilescu, Luis Bunel, Rareș Grecu, Mario Durdun, Andrei Badea și Antonio Papuc.

Arbitri: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti) – Iugulescu Petruţa (Ploieşti) și Nan Marilena Catalina (Alexandria)

Delegat de joc: Marin Marcel (Ploieşti)

Observator arbitri: Dumitru Robert (Sfântu Gheorghe)

Ovidiu Tică rămâne neînvins ca „principal” al echipei noastre

În etapa a patra a play-out-ului Ligii a III-a, Seria a IV-a, ARO Câmpulung, a întâlnit liderul campionatului, AS FC Pucioasa. Partida s-a disputat pe Stadionul „Dumitru Tică Popescu” din Pucioasa în fața a 200 de spectatori.

Susținuți de peste 50 de suporteri veniți de la Câmpulung și împinși de la spate de galeria LONGO CAMPO, băieții noștri au dominat partida de la un capăt la celalalt. În minutul 23 al partidei, Gabriel Jenaru, putea aduce echipa noastră în avantaj în urma unei recuperări la 20 de m de poarta adversă, intră în careu dar nu îl poate învinge pe portarul dâmbovițean, Răzvan Ghițescu. Șapte minute mai târziu, Cătălin Pahonțu, îl angajează pe căpitanul echipei noastre, Simon Măzărache, care scapă singur spre poarta adversă, însă nu poate fructifica ocazia avută, datorită gazonului denivelat.

Cea de-a doua repriză, începe tot cu posesia echipei noastre, care nu reușește sa deblocheze tabela, în ciuda ocaziilor avute. Simon Măzărache, ratează două ocazii mari de a marca, mai întăi în minutul 75 al partidei și mai apoi în minutul 83. Spre finalul partidei, tot căpitanul nostru reușește să introducă mingea în poartă, însă reușita acestuia este anulată pe motiv de off-side.

Etapa viitoare, în ultima etapă a turului play-out-ului Ligii a III-a, Seria a IV-a, echipa noastră revine la Dragoslavele pentru a disputa partida contra celor de la CSM Flacăra Moreni.

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 4 Play-off 

CS Blejoi – SC Popești-Leordeni 1 – 1
SCM Dunarea Giurgiu – CS Dinamo Bucureşti  4 – 1

LIGA 3, Seria 4, Etapa 4 Play-out

CSM Flacăra Moreni – CSO Plopeni 1 – 0
CS Păuleşti – CSO Tricolorul Breaza 1 – 2
AS FC Pucioasa  – ARO Câmpulung 0 – 0