Sola Grația Dragoslavele – ARO Muscelul Câmpulung 0-5 (0-3)
Au marcat: Măzărache (min 13, 45), Dascălu (min. 41), Nilă (min. 50, 90)
ARO Câmpulung: Tănase – Leca (cpt), Delcea, Heroiu, R. Cicu – Neagu, Dascalu, Robu – Jenaru, Costea, Măzărache. Antrenor: Ovidiu Tică
Rezerve: Dumitrică – Ciobanu, Koci, A. Cicu, Jenaru, Ivașcu, Plecanciuc, Nilă

În ultima etapă a acestei ediții de campionat în Liga a IV-a, ARO Câmpulung a jucat sâmbătă în deplasare la Sola Grația Dragoslavele cu titlul pe masă! Pentru a deveni campioană avea nevoie de victorie, fie ea și la un singur gol diferență! A fost, însă, 5-0, după golurile marcate de Simon Măzărache (2), Andrei Nilă (2) și Marius Dascălu.
Fluierul final a adus, după sine, explozia de bucurie în tabăra echipei noastre, moment în care, pe teren, jucătorii și antrenorii au încins hora bucuriei, iar la scurt timp au primit trofeul care răsplătește Campioana județului Argeș în 2022-2023!
ARO Câmpulung va reprezenta județul Argeș la barajul de promovare pentru liga a III-a, urmând să întâlnească în dublă manșă pe Oltul Curtișoara, campioana județului vecin, Olt. Meciul tur se va juca pe 17 iunie în deplasare, la Curtișoara, iar returul peste o săptămână, pe 24 iunie (ora 17:30), la Câmpulung, pe ”Municipal”