Chiar dacă nu s-au putut baza pe aportul experimentaților Simon Măzărache și Gabriel Jenaru, accidentați și cu o medie de vârstă de doar 18 ani, tinerii jucători de la ARO Câmpulung au pierdut la limită, în minutul 90+5 contra liderului Seriei a 4-a, CS Dinamo București. Din staff-ul echipei oaspete au făcut parte și foștii internaționali Ionel Danciulescu și Florin Bratu

ECHIPA

2 decembrie 2023 

ARO CÂMPULUNG – CS DINAMO BUCUREȘTI  1 – 2 (1 – 0)

Au marcat: Grigore (9) / Băciuț (55), Barbu (90+5)

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Laurențiu Robu (cpt), Teodor Peștișor, Denis Pia, Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Francesco Bucurescu, Antonio Papuc, Darius Grigore, Darius Șerban și Denis Răduță.

Antrenor: Ionut Mihu

Rezerve: Robert Moise – Theodor Butoiu, Rareș Marinescu, Alin Fieraru, Mario Durdun, Gabriel Mihalcea, și Matteo Olaru.

CS Dinamo București: Ștefan Fara – Richardo Mihalache, Robert Bratu, Claudiu Juncănaru, Ionuț Uleia, Alexandru Burlacu (cpt), Bogdan Barbu, Daniel Mihai, Alin Demici, Cristian Delciu și Aleksander Longher.

Antrenor: Marius Bratu

Rezerve: Mihai MinaDavid Tone, Darius Frigură, Robert Băciuț, Cristian Petre, Alexandru Iordanescu, Costin Cochina, Teodor Badea și Andrei Vasilescu.

Arbitri: Ene Andreea (Bucureşti) – Tamasi Zoltan (Odorheiu Secuiesc) și Recsenyedi Hunor Bela (Sfântu Gheorghe)

Delegat de joc: Bacescu Mihail (Braşov)

Observator arbitri: Hincu Florin (Braşov)

Ieri 1 decembrie, într-o zi de mare sărbătoare pentru toți românii, ARO Câmpulung a primit vizita liderului Ligii a III-a, Seriei a IV-a, CS Dinamo București. Din staff-ul echipei bucureștene, ce a făcut deplasarea la Dragoslavele, au făcut parte și foști internaționali Ionel Dănciulescu și Florin Bratu, ce ocupă în prezent funcții în cadrul Academiei de Fotbal al clubului dinamovist.

Fiind o zi specială, conducerea clubului ARO, a pregătit mai multe surprize susținătorilor echipei muscelene. Astfel, la pauza meciului dintre ARO Câmpulung și Dinamo București, a fost organizată o tombolă cu premii, unde susținătorii echipei au avut posibilitatea de a câștiga premii cu însemnele echipei. La sfârșitul partidei, cei 25 de câștigători și-au primit premiile la centrul terenului de joc. Jucătorii ambelor echipe au ieșit de la cabine insoțiți de juniorii de la Centrul de copii și juniori al echipei ARO, antrenați de Andrei Nilă. Înainte de primul fluier de început al partidei, s-a intonat imnul de stat al României, „Deșteaptăteromâne!”

Pentru prima dată în acest sezon, antrenorii Ionuț Mihu și Ovidiu Tică, nu s-au putut baza din primul minut pe mai mulți jucători, cele mai importante absențe fiind ale primilor doi căpitani ai echipei, Simon Măzărache și Gabriel Jenaru. Astfel rolul de căpitan de echipă pentru această partidă revenindu-i lui Laurențiu Robu.

Partida începe în nota de dominare a echipei noastre, iar în minutul 9, Darius Grigore deschide scorul, spre satisfacția celor 350 de spectatori prezenți la meci. Echipa bucureșteană încearcă să revină în joc, însă toate atacurile jucatorilor adverși se încheie fără rezultat pe tabela de marcaj.

Cea de-a doua repriză, începe în nota de dominare a echipei adverse, care pune presiune din ce în ce mai mare pe poarta echipei noastre. În minutul 55, Robert Băciuț, plasează mingea peste portarul echipei noastre, Iannis Mușat. La scorul de 1 – 1, căpitanul echipei noastre, Robu, iese de pe teren accidentat și este înlocuit cu Alin Fieraru. Spre finalul partidei, Bogdan Chiper se accidentează și el, iar pentru a nu juca cu un om mai puțin pe teren, este trimis în atac. Cu 5 minute înainte de final, Chiper scapă pe contra atac, este busculat în careu de un apărator advers și în loc să cadă pentru a obține lovitură de la 11 metri, alege să continue faza, iar centralul partidei, Andreea Ene, lasă jocul să curgă. La ultima fază a partidei, Bogdan Barbu, execută perfect o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri și trimite mingea în plasa porții apărate de Mușat.

Partida se încheie, nemeritat, cu victoria oaspeților care termină anul pe primul loc al Ligii a III-a, Serie a IV-a. Echipa noastră încheie anul pe locul al optulea cu 14 puncte acumulate în 15 partide disputate. La finalul partidei de astăzi, directorul tehnic al centrului de copii și juniori al CS Dinamo București, Florin Bratu, aprecia munca pe care o fac antrenorii și jucătorii echipei noastre.

            „Cum s-a mai întâmplat în trecut, din păcate mai este până devenim o echipă matură, o echipă care știe să câștige, o echipă care este atentă la detaliile care fac diferența. Eu am spus-o de la început că vrem să formăm o echipă competitivă care să se lupte de la egal la egal cu orice echipă din această serie. În cele două meciuri jucate la Dragoslavele am demonstrat că putem să jucăm fotbal și cu o echipă extrem de tânără, ținând cont că astăzi am jucat cu jucători 2007, 2006 și 2005 .” a declarat la sfârșitul partidei cu Dinamo, antrenorul principal, Ionuț Mihu

 

 

 

           „Am câștigat destul de greu pentru că ARO Câmpulung, este o echipă bună și care astăzi a făcut o partidă foarte  bună, fiind o surpriză pentru mine. Felicitări antrenorilor, felicitări jucătorilor, sper ca din acești copii să vedem cât de curând jucând în Liga I. S-a văzut lipsa jucătorilor cu experientă, dar în același timp mă bucură că echipa noastră, CS Dinamo, a luptat până la capăt și am reușit să câștigăm cele 3 puncte in extremis .” a declarat la sfârșitul partidei cu ARO, directorul tehnic al centrului de copii și juniori al CS Dinamo, Florin Bratu

 

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 15

ARO Câmpulung – CS Dinamo Bucureşti 1 – 2

SCM Dunarea Giurgiu – AS FC Pucioasa  3 – 2

CS Păuleşti – CSO Tricolorul Breaza 2 – 1

SC Popești-Leordeni – CSM Flacăra Moreni 1 – 0

CSO Plopeni – CS Blejoi 1 – 1