Aflat în vacanță, acasă la Constanța, antrenorul principal al echipei noastre, Ionuț Mihu, a stat de vorbă cu jurnalistul Răzvan Marinescu, de la Argeș Sport. „Vom aduce jucători și vom realiza obiectivul stabilit la începutul campionatului, acela de a crea o echipă puternică și de a ne menține în Liga a III-a”

 

ECHIPA

5 ianuarie 2024 

                – Cum apreciezi parcursul echipei în cele 15 meciuri jucate în 2023?

      A fost un început greu, am avut meciuri bune, în care nu am reușit să câștigăm, deși am dominat și am jucat un fotbal bun. Ne-a încurcat și calitatea terenului din Câmpulung, unde am pierdut destul de multe puncte, cu care probabil că am fi avut o poziție mai bună în ierarhia seriei a patra.

                – Care ar fi aspectele pozitive?

      Am reușit să formăm o echipă competitivă, care să joace un fotbal plăcut și modern, consider că ne-am luptat de la egal la egal cu echipele de pe primele 3 locuri.

                – Ce nu a funcționat?

      Ne-am lovit de lipsa de experiență a jucătorilor în anumite momente, am avut și ratări foarte mari. La acestea putem adăuga și lipsa de omogenitate, capitol care s-a îmbunătățit abia în ultimele etape. 

                – Clubul a reziliat contractele unori jucători, ce ne poți spune?

     Au plecat șapte jucatori, Fieraru, Neicu, Gallo, Mihalcea, Olaru M., Olaru D. și Butoiu, din diferite motive (sportiv, perspectivă, medical). Am considerat că nu suntem compatibili cu ceea ce ne dorim să facem pe viitor și că aportul lor raportat la așteptările pe care le aveam, a fost prea mic sau deloc. 

                – Ce transferuri va face clubul în această iarnă?

     Avem nevoie de jucători pe urmatoarele posturi: fundaș central, mijlocaș central și atacant central. Ne dorim să găsim jucători tineri, de caracter, care să se plieze pe modelul de joc și pe profilul pe care ne dorim să îl formăm la ARO. 

                – Care va fi programul echipei în perioada precompetițională?

     Ne vom reuni pe 15 ianuarie, apoi vor urma 8 săptămâni de pregătire până la primul meci oficial, iar în această perioadă vom avea aproximativ 8 jocuri de pregătire. 

 

sursa: https://arges-sport.ro