La reunirea lotului programată pentru luni, 15 ianuarie, vor fi prezentate și noile achiziții ale muscelenilor, Mihai Nițescu, Eduard Niță și Andrei Badea

 

 

ECHIPA

9 ianuarie 2024 

Mihai Nițescu este un mijlocaș ofensiv de 23 de ani care în trecut a mai jucat la Petrolul Ploiești, CS Blejoi și CSM Alexandria. Fost internațional de juniori, Mihai Nițescu, a jucat în turul de campionat la CSM Alexandria, echipă ce activează în Liga a 2-a. În trecut, noul jucător muscelean, a susținut probe de joc la clubul englez West Ham United, iar în anul 2019, de serviciile sale au fost interesate și prim divizionarele FCSB și Viitorul Constanța.

Eduard Niță este un mijlocaș defensiv de 23 de ani. În trecut, noua achiziție a echipei noastre, a mai evoluat pentru echipele Dunărea Călărași, FC Argeș Pitești, CS Unirea Bascov și CSM Alexandria. Sezonul trecut a făcut parte din lotul concitadinei, FC Muscelul Câmpulung. În turul acestui campionat, noul jucător al echipei noastre a jucat pentru Vedița Colonești.

Andrei Badea este un mijlocaș foarte talentat în vârstă de 18 ani și provine de la Academia FC Argeș. În turul acestui campionat a jucat la echipa de Tineret Elită a FC Argeșului.

În acest moment, staff-ul echipei noastre se află în tratative cu alți 4 – 5 jucători.

 

Programul meciurilor de verificare:

03 februarie – Concordia Chiajna U19 (CN U19)
07 februarie – Progresul Spartac (Liga 2)
10 februarie – AFC Chindia Târgoviște U19 (CN U19)
14 februarie – CSM Slatina (Liga 2)
17 februarie – CSO Petrolul Potcoava (Liga 3)
24 februarie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
28 februarie – SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 3)
02 martie – CS Unirea Bascov (Liga 3)