După ce a condus de trei ori, ARO Câmpulung, termină la egalitate și cea de-a doua partidă de verificare.

 

ECHIPA

7 februarie 2024 

FC VOLUNTARI 2 – ARO CÂMPULUNG   1 – 1 (3 – 3)

Au marcat pentru echipa noastră: D. Grigore(8) Florescu (56), Peștișor (70)

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Laurențiu Robu, Adrian Manea, Bogdan Chiper, Darius Vasilescu, Cosmin Oprean, Gabriel Jenaru, Mario Durdun, Darius Grigore, Alexandru Florescu și Cătălin Pahonțu

Antrenor: Ionut Mihu

Astăzi 7 februarie, în Baza Sportivă „Mircea Rădulescu” din Voluntari, a avut loc cea de-a doua partidă de pregătire a echipei noastre contra echipei „satelit” a prim divizionarei, FC Voluntari. A fost o partidă de verificare foarte bună, în care s-au marcat nu mai puțin de 6 goluri, câte 3 de fiecare echipă.
Față de partida precedentă, antrenorii echipei noastre au făcut câteva modificări în primul „11” și anume: Mușat portar, jucători de câmp Robu, Manea, Chiper, Vasilescu, Oprean, Jenaru, Durdun, Pahonțu, Grigore, Florescu. Partida a fost la discreția echipei noastre, care a deschis repede scorul prin Darius Grigore în minutul 8. Prima repriza se încheie la egalitate, gazdele reușind sa revina în minutul 40.
În repriza secundă, muscelenii trec de două ori în avantaj pe tabela de marcaj prin golurile marcate de  Alexandru Florescu ( 56) și Teodor Peștișor ( 70), dar partida se încheie la egalitate.
În repriza secundă, tehnicienii echipei noastre au rulat tot lotul avut la dispoziție.

După partida de la Voluntari, tehnicianul, Ionuț Mihu, a oferit un scurt interviu pentru site-ul oficial al echipei.

INTERVIU

       Care sunt concluziile după cel de-al doilea amical al acestei perioade de pregătire?

            Un joc foarte bun, în care am dominat adversarul și din nou am muncit și pentru adversari, noi fiind cei care am construit și fazele lor de gol. Un joc mai bun și mai complet față de cel cu Chiajna U19.

       Cum s-au acomodat la echipă noastră noile achiziții din această perioadă?

            Din păcate Nițescu și Niță sunt accidentați și nu am putut să îi văd la joc. Florescu, Vasilescu și Pahonțu au caliate și sper ca prin aceste jocuri de pregătire să se plieze pe modelul nostru de joc și să crească de la meci la meci astfel încat la primul meci oficial să fie în cea mai bună formă.

       Mai aveți în vedere aducerea de alti jucatori?

           Dacă găsim jucători care să se plieze pe profilul nostru, desigur că ne dorim cât mai mulți jucători cu calitate atât seniori cât și juniori.

       În această perioadă au semnat contracte cu ARO Câmpulung mai mulți juniori din propria academie, cum s-au acumodat la antrenamentele primei echipe?

          Cred că este un pas important pentru ei și este clar că randamentul și eficiența lor va crește pentru că se antrenează și joacă contra unor seniori și cine reușește să devină competitiv cât mai repede, de ce să nu îi vedem la un debut la un meci oficial de seniori.

REZULTATELE ÎNREGISTRATE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ DE PREGĂTIRE:

3 februarie – CS Concordia Chiajna U19 – ARO Câmpulung 1 – 1
7 februarie – FC Voluntari 2 – ARO Câmpulung 3 – 3

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI DE PREGĂTIRE:

10 februarie – AFC Chindia Târgoviște U19 (CN U19)
10 februarie – CSA Steaua București U19 (CN U19)
14 februarie – CSM Slatina (Liga 2)
17 februarie – CSO Petrolul Potcoava (Liga 3)
21 februarie – ASC Ciucaş Tărlungeni (Liga 3)
24 februarie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
28 februarie – SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 3)
02 martie – CS Unirea Bascov (Liga 3)