ARO Câmpulung va avea în sezonul 2023-2024 și o echipă în Liga a V-a. 

Obiectivul principal este promovare tinerilor la prima echipă

 

ECHIPA

4 februarie 2024 

Din returul campionatului Ligii a V-a, ARO 2 Câmpulung, va completa locul rămas liber în Seria Nord, unde va întâlni echipe precum ACS Petrolul Hârtiești, AS Dragoslavele, ACS Viitorul Rădești 2021 sau AS Contabilitate Stoenești. Decizia a fost luată în Comitetul Executiv al AJF Argeș. La echipa a doua vor evolua în principal jucătorii din generaţiile 2005, 2006, 2007 și chiar și mai mici, care nu fac încă obiectul primei echipe, dar și jucători care nu au prins lotul la echipa de Liga a III-a.

”Obiectivul este promovarea tinerilor la prima echipă”

            ”Am luat decizia în cadrul conducerii clubului să înscriem echipa a doua în Liga a V-a. Suntem într-o serie de 14 echipe. Obiectivul nostru cu echipa a doua este să creăm condiții pentru jucătorii tineri, dar și pentru cei de la echipa mare care nu prind jocuri în campionat. Avem la centrul de copii și juniori foarte mulți tineri de perspectivă. Cred că prima echipă a clubului se poate alimenta și de acolo  foarte bine. Zona Câmpulungului este o zonă care a dat fotbalului foarte mulți jucători foarte talentați care joacă sau au jucat în primele ligi ale campionatului național de fotbal precum Simon Măzărache, Dan Nistor, Mihai Popescu sau Dorinel Oancea. ”, a declarat directorul sportiv, Cornelui Sorescu.

Începând cu sezonul viitor, clubul nostru va înscrie doua echipe, de U19 și U17, în campionatele naționale de juniori organizate de Federația Română de Fotbal. Celelalte categorii de vârstă, U15, U13, U12, U11, urmând să fie înscrise în campionatele județene de fotbal organizate de AJF Argeș.