Pentru prima partidă de verificare din această perioadă de pregatire, elevii pregătiți de antrenorii Ionuț Mihu, Ovidiu Tică și Daniel Bălașa, s-au deplasat la Chiajna pentru a întâlni echipa de tineret U19 a Concordiei Chiajna

 

ECHIPA

3 februarie 2024 

CS CONCORDIA CHIAJNA U19 – ARO CÂMPULUNG   1 – 1 (0 – 1)

A marcat pentru echipa noastră: Jenaru (25)

ARO Câmpulung: Robert Moise – Laurențiu Robu, Teodor Peștișor, Bogdan Chiper, Darius Vasilescu, Cosmin Oprean, Gabriel Jenaru, Francesco Bucurescu, Darius Grigore, Alexandru Florescu și Cătălin Pahonțu

Antrenor: Ionut Mihu

Astăzi 3 februarie, echipa noastră s-a deplasat la Chiajna pentru a disputa prima partidă de verificare din această perioadă de pregătire. Partida s-a desfășurat pe terenul din complexul Dinamic Parc, din satul Roșu (comuna Chiajna) contra echipei de tineret a divizionarei secunde Concordia Chiajna.

În prima repriză, staff-ul echipei noastre a folosit următorul „11”: Moise portar, jucători de câmp Robu, Peștișor, Chiper, Vasilescu, Oprean, Jenaru, Bucurescu, Pahonțu, Grigore, Florescu. Repriza a fost la discreția echipei noastre, care a deschis scorul prin Gabriel Jenaru în minutul 25.

În repriza secundă, pe fondul utilizării tuturor jucătorilor din lot, gazdele reușesc să revină pe tabela de marcaj în minutul 60.

A fost o primă partidă de pregătire bună, unde tehnicienii echipei noastre au putut vedea la lucru toți jucătorii din lot, inclusiv mai mulți juniori născuți în anii 2006 și 2007.

 

PROGRAMUL ULTIMELOR MECIURI DE PREGĂTIRE:

07 februarie – FC Voluntari U19 (CN U19)
10 februarie – AFC Chindia Târgoviște U19 (CN U19)
10 februarie – CSA Steaua București U19 (CN U19)
14 februarie – CSM Slatina (Liga 2)
17 februarie – CSO Petrolul Potcoava (Liga 3)
21 februarie – ASC Ciucaş Tărlungeni (Liga 3)
24 februarie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
28 februarie – SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 3)
02 martie – CS Unirea Bascov (Liga 3)