Revenit după intervenția chirurgicală suferită în urma accidentării din prima parte a campionatului, Simon Măzărache revine cu gol în primul meci ca titular din această perioadă de pregătire. Alexandru Florescu marchează din nou, ajungând la 4 goluri marcate. Juniorii de la U19, în ciuda unei prestații solide, au pierdut la limită, partida de la Mioveni.

 

ECHIPA

21 februarie 2024 

CS MIOVENI U19 – ARO CÂMPULUNG U19 3 – 2 (3 – 1)

Au marcat pentru echipa noastră: Tobias și D. Grigore

ARO Câmpulung: Andrei Dumitru – Andrei Floroiu, Luis Bunel, Claudiu Răuță, Adrian Manea, Mario Durdun, Antonio Papuc, Denis Pia, Darius Șerban, Darius Grigore și Andrei Badea

Rezerve: Vlad Spânu – Mario Panoiu, Bobi Grancea, Mihai Tobias și Ianis Pârlici

Antrenori: Ovidiu Tică și Daniel Bălașa

ARO CÂMPULUNG – CIUCAȘ TĂRLUNGENI 3 – 1 (2 – 1)

Au marcat pentru echipa noastră: Măzărache (11), Florescu (41) și Grigore (83)

ARO Câmpulung: Robert Moise – Rareș Grecu, Cosmin Oprean, Laurențiu Robu, Darius Vasilescu, Mihai Nițescu, Bogdan Chiper, Cătălin Pahonțu, Gabriel Jenaru, Alexandru Florescu și Simon Măzărache

Rezerve: Alexandru Silveanu – Francesco Bucurescu, Mario Durdun, Denis Pia, Teodor Peștișor

Antrenor: Ionut Mihu

Astăzi, 21 februarie, echipele de U19 și seniori, de la ARO Câmpulung, au disputat 2 partide de pregatire în compania echipelor CS Mioveni U19, respectiv Ciucaș Tărlungeni. Prima partidă a început de la ora 9.30 la Mioveni, unde s-au întâlnit echipele similare de la CS Mioveni și ARO Câmpulung. În ciuda unui joc bun, elevii antrenorilor Ovidiu Tică și Daniel Bălașa, au pierdut această partidă cu scorul de 3 – 2, echipa noastă ratând și un penalty.

De la ora 14.00, în Baza Sportivă „Sola Gratia” din Dragoslavele, echipa de seniori a clubului nostru a întălnit echipa de Liga a III-a, Ciucaș Tărlungeni. Pentru prima oară în această perioadă de pregătire, antrenorul echipei noastre, Ionuț Mihu, s-a putut baza și pe serviciile „căpitanlui”, Simon Măzărache, revenit după intervenția chirurgicală suferită în urma accidentării din prima parte a campionatului.

Primii care au marcat, au fost oaspeții, în minutul 4 al partidei prin Marco Popescu. Muscelenii revin destul de repede pe tabela de marcaj, în minutul 11 al partidei, Măzărache marchează din centrarea lui Gabriel Jenaru. La finalul primei reprize, Alexandru Florescu, aduce echipa noastră în avantaj dintr-un penalty obținut tot de el.

În cea de-a doua repriză, Darius Grigore ridică scorul la 3 – 1 pentru echipa noastă.

 

„Un meci bun, câștigat pe merit de echipa noastră, diferența putea să fie mult mai mare. În general jucătorii au interpretat bine faza ofensivă cât faza defensivă. Trebuie să ne refacem repede pentru că Sâmbătă ne așteaptă un meci dificil, în fața unui adversar bun, unde trebuie să facem un joc foarte bun”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul principal, Ionuț Mihu.

Sâmbătă 24 februarie, de la ora 12.00, echipa noastră va disputa o nouă partidă de verificare, în compania ocupantei locului 4, al Ligii a III-a, Seria a VI-a, Vedița Colonești. Partida se va disputa la Dragoslavele, în Baza Sportivă

REZULTATELE ÎNREGISTRATE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ DE PREGĂTIRE:

3 februarie – CS Concordia Chiajna U19 – ARO Câmpulung 1 – 1
7 februarie – FC Voluntari 2 – ARO Câmpulung 3 – 3
10 februarie – Steaua București U19 – ARO Câmpulung U19 1 – 3
10 februarie – Chindia Târgoviște U19 – ARO Câmpulung 2 – 3
14 februarie – CSM Slatina – ARO Câmpulung 4 – 0
17 februarie – ARO Câmpulung – CSO Petrolul Potcoava anulat
21 februarie – ARO Câmpulung – ASC Ciucaş Tărlungeni 3 – 1
21 februarie – CS Mioveni U19 – ARO Câmpulung U19 3 – 2

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI DE PREGĂTIRE:

24 februarie – ACS Vedița Colonești (Liga 3)
28 februarie – SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 3)
02 martie – CS Unirea Bascov (Liga 3)