Bilanțul echipei noastre pentru această perioadă de pregătire este unul pozitiv cu 3 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri. La partida de astăzi, băieții noștrii au fost susținuți și de atacantul Andrei Troană, care de luna viitoare v-a reveni la antrenamentele echipei noastre.

 

ECHIPA

02 martie 2024 

ARO CÂMPULUNG – CS UNIREA BASCOV 1 – 1 (1 – 0)

A marcat pentru echipa noastră: Jenaru (6)

ARO Câmpulung: Iannis Mușat – Rareș Grecu, Cosmin Oprean, Bogdan Chiper, Adrian Manea, Denis Pia, Gabriel Jenaru, Mario Durdun, Darius Grigore, Alexandru Florescu și Simon Măzărache

Rezerve: Andrei Dumitru – Darius Vasilescu, Teodor Peștișor, Cătălin Pahonțu, Antonio Papuc, Francesco Bucurescu, Mihai Tobias, Boby Grancea, Andrei Badea și Darius Șerban

Antrenor: Ionut Mihu

Azi, 2 martie, în Baza Sportivă „Sola Gratia” de la Dragoslavele s-a disputat ultima partidă de verificare din această perioadă de pregătire. De această dată, ARO Câmpulung a întâlnit echipa de pe locul al 8-lea din Seria a 6-a, a Ligii a 3-a, Unirea Bascov. Din lotul echipei bascovene, care a facut deplasarea la Dragoslavele, au făcut parte și 3 ex-fotbaliști musceleni, portarul Riccardo Gallo și jucătorii de câmp Teodor Butoiu și Gabriel Mihalcea.

Prima repriză a fost la discreția echipei noastre, care a reușit să marcheze destul de repede, în minutul 6 al partidei, prin Gabriel Jenaru dintr-un penalty acordat pentru un henț în careu. Până la pauză elevii antrenorilor Ionuț Mihu, Ovidiu Tică și Daniel Bălașa, se puteau desprinde pe tabela de marcaj, dar portarul echipei oaspete, aflat într-o de de grație, reușește să închidă poarta la șuturile trimise de Simon Măzărache, Darius Grigore și Mario Durdun. Prima repriză se încheie cu avantaj minim pe tabela de marcaj pentru echipa noastră.

În cea de-a doua repriză, antrenorii echipei noastre fac mai multe schimbări, pentru a vedea la lucru cât mai mulți jucători într-o partidă de pregatire. Pe fondul acestor modificări în primul „11”, oaspeții, conduși de pe margine de antrenorul Cosmin Năstăsie, reușesc să-și creeze primele ocazii de poartă. După ce au luat la țintă stâlpul din dreapta porții apărate de Andrei Dumitru, bascovenii reușesc egalarea pe tabela de marcaj în minutul 88 al partidei prin David Maria.

În această perioadă de pregatire, ARO Câmpulung a susținut 8 partide de verificare. Bilanțul echipei pentru această perioadă este două înfrângeri cu CSM Slatina (Liga 2) și Vedița Colonești (Liga 3), trei egaluri cu Concordia Chiajna U19, FC Voluntari II (Liga 3) și CS Unirea Bascov (Liga 3) și trei victorii cu Chindia Târgoviște U19, Ciucaș Târlungeni (Liga 3) și SCM Râmnicu-Vâlcea (Liga 3).

Vineri, 8 martie, echipa de seniori a clubului nostru va disputa prima partidă oficială din acest an, contra dâmbovițenilor de la CS Pucioasa. Partida se va disputa pe Stadionul „Dumitru Tica Popescu”, din Pucioasa.

 

REZULTATELE ÎNREGISTRATE ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ DE PREGĂTIRE:

3 februarie – CS Concordia Chiajna U19 – ARO Câmpulung 1 – 1
7 februarie – FC Voluntari 2 – ARO Câmpulung 3 – 3
10 februarie – Steaua București U19 – ARO Câmpulung U19 1 – 3
10 februarie – Chindia Târgoviște U19 – ARO Câmpulung 2 – 3
14 februarie – CSM Slatina – ARO Câmpulung 4 – 0
17 februarie – ARO Câmpulung – CSO Petrolul Potcoava anulat
21 februarie – ARO Câmpulung – ASC Ciucaş Tărlungeni 3 – 1
21 februarie – CS Mioveni U19 – ARO Câmpulung U19 3 – 2
24 februarie – ARO Câmpulung – Vedița Colonești 0 – 1
24 februarie – ARO Câmpulung U19 – CSS Craiova U19 5 – 1
28 februarie – ARO Câmpulung – SCM Râmnicu Vâlcea 3 – 2
28 februarie – ARO Câmpulung U19 – CSS Craiova U19 4 – 1
2 martie – ARO Câmpulung – CS Unirea Bascov 1 – 1