În primul meci oficial din acest an, echipa musceleană debutează cu un rezultat de egalitate contra dâmbovițenilor de la CS Pucioasa. Pentru acest meci, antrenorii echipei noastre au folosit în primul „unsprezece”, nu mai putin de 6 jucători musceleni. Musceleanul, Rareș Grecu debutează, la 17 ani, într-un meci oficial de Liga a III-a

 

ECHIPA

08 martie 2024 

CS FC PUCIOASA – ARO CÂMPULUNG 0 – 0 (0 – 0)

AS FC Pucioasa: Răzvan Ghițescu – Radu Simion, Narcis Marina (cpt), Leonard Alexandrescu, Daniel Brătucu, Ilie Ioniță, Gabi Dragnea, Mihai Enache, Tiberiu Calofir, Gabriel Samoilă și Giani Stere

Antrenor: Haralambie Becheanu

Rezerve: Ștefan Stăncescu – Alexandru Serafim, Ionel Diță, Robert Croitoru, Robert Călin și Ionuț Bodea

ARO Muscelul Câmpulung: Alexandru Silveanu – Rareș Grecu, Laurențiu Robu (min. 84 – Peștișor), Darius Vasilescu, Cormin Oprean, Bogdan Chiper, Simon Măzărache (cpt) (min. 58 – Grigore), Denis Pia(min. 84 – Niță), Alexandru Florescu, Gabriel Jenaru și Mario Durdun (min. 71 – Șerban)

Rezerve: Andrei Dumitru – Rareș Marinescu, Eduard Niță, Teodor Peștișor, Antonio Papuc, Francesco Bucurescu, Darius Grigore, Darius Șerban și Andrei Badea

Antrenor: Ionut Mihu

Arbitri: Ilie Ionut Catalin (Bucureşti) – Oprescu Louis George (Ploieşti) și Pânzaru Viorel (Braşov)

Delegat de joc: Zaharia Mihnea  (Bucureşti)

Observator arbitri: Ivan Iulian (Giurgiu)

Azi, 8 martie, s-a reluat campionatul Ligii a III-a. În primul meci oficial din acest an, echipa noastră s-a deplasat la Pucioasa, pentru a întâlni echipa din localitate, CS Pucioasa. Partida s-a disputat pe Stadionul „Dumitru Tica Popescu” și s-a încheiat nedecis, 0 – 0.

Pentru această partidă, antrenorii echipei noastre, au utilizat în primul „unsprezece”, nu mai puțin de 6 jucători musceleni și anume Rareș Grecu și Laurențiu Robu – fundași, Gabriel Jenaru și Mario Durdun – mijlocași, Simon Măzărache, căpitanul echipei noastre și Alexandru Florescu – atacanți. De menționat este faptul că pe banca de rezerve, s-a mai aflat încă un jucător muscelean, Francesco Bucurescu.

La începutul primei reprize, echipa noastră putea beneficia de o lovitură de pedeapsă, Gabriel Jenaru fiind lovit în suprafața de pedeapsă de un adversar, însă centralul partidei, Cătălin Ilie din București, a lasat jocul sa continue. În prima jumătate a primei reprize, jocul este unul de tatonare, niciuna dintre cele două echipe nedorind să riște. În ultimele minute ale primei reprize, Darius Vasilescu ratează șansa de a marca împotriva echipei la care a jucat în prima parte a campionatului. De asemenea, gazdele puteau intra cu avantaj pe tabela de marcaj, însă, Alexandru Silveanu, portarul echipei noastre, reușește să pareze o minge care se îndrepta spre „vinclul” porții apărate de el.

Cea de-a doua repriză, începe cu dominarea echipei noastre, ca mai apoi echipa gazdă să echilibreze jocul și partida să se încheie nedecis 0 – 0.

7 „noutăți” în lotul pentru partida de la Pucioasa

Față de partidele din prima parte a sezonului, în lotul echipei noastre pentru aceast meci, s-au aflat 7 „noutăți”, Alexandru Silveanu și Andrei Dumitru portari, Rareș Grecu, Darius Vasilescu, Alexandru Florescu, Eduard Niță și Andrei Badea jucători câmp. Pentru această partidă, antrenorii echipei noastre, nu s-au putut baza și pe aportul noilor jucători sosiți în perioada precompetițională, Mihai Nițescu, accidentat și Cătălin Pahonțu suspendat.

Rareș Grecu debutează la Liga a III-a

În vârstă de doar 17 ani, împliniți luna trecută, musceleanul Rareș Grecu, a debutat ca titular în primul său meci la Liga a III-a. Grecu este un produs 100% al fotbalului muscelean, primii pași în fotbal i-a facut sub îndrumarea antrenorului Petre Iliescu.

Vineri, 15 martie, echipa noastră va reveni pe „sinteticul” de la Dragoslavele, contra prahovenilor de la CS Blejoi, ocupanta locului secund, cu 32 de puncte acumulate.

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 16

AS FC Pucioasa – ARO Câmpulung  0 – 0

CS Dinamo Bucureşti – SC Popești-Leordeni 0 – 1

CSO Tricolorul Breaza – CSO Plopeni

CS Blejoi  – SCM Dunarea Giurgiu

CSM Flacăra Moreni – CS Păuleşti