Cătălin Pahonțu debutează pentru echipa noastră, contra fostei sale echipe, CS Blejoi. Darius Vasilescu marchează pentru prima oară pentru echipa noastră într-un meci oficial

 

ECHIPA

15 martie 2024 

ARO CÂMPULUNG – CS BLEJOI 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Vasilescu (81) / Tolea (60)

ARO Câmpulung: Alexandru Silveanu – Rareș Grecu, Laurențiu Robu (min. 79 – Șerban), Cormin Oprean, Bogdan Chiper, Cătălin Pahonțu (min. 86 – Papuc), Denis Pia, Darius Grigore (min. 79 – Vasilescu), Alexandru Florescu (min. 86 – Badea), Gabriel Jenaru (cpt) și Mario Durdun (min. 46 – Măzărache)

Antrenor: Ionut Mihu

Rezerve: Iannis Mușat – Darius Șerban, Darius Vasilescu, Antonio Papuc, Teodor Peștișor, Rareș Marinescu, Simon Măzărache, Andrei Badea și Eduard Niță

CS Blejoi: Andrei Bălănică – Adrian Răducea, Andreas Pătrașcu, Ioan Giuroiu (cpt), Cătălin Tolea, Bogdan Dima, Ovidiu Costache, David Brailă, Ionuț Mănescu, Cristian Ionescu, George Bălașa

Antrenor: Răzvan-Gabriel Vlad

Rezerve: Mihai Cotolan – Mihai Dinu, Nicolae Cotolan, Mihai Tudor, David Popenciu, Răzvan Schiopu, Valentin Toroiman, Andrei Șerban și Cosmin Lambru

Arbitri: Lăstun Mihail Sebastian (Râmnicu Vâlcea) – Cosmescu Cristian (Râmnicu Vâlcea) și Costache Marian Silviu (Râmnicu Vâlcea)

Delegat de joc: Bîrsan Andrei Dorian (Bucureşti)

Observator arbitri: Negoescu Ion (Târgovişte)

În prima partidă jucată pe teren propriu din acest an, ARO Câmpulung, a primit vizita ocupantei locului secund al Ligii a III-a, Seria a IV-a, CS Blejoi. Pentru această partidă, staff-ul echipei noastre nu s-a putut baza din primul minut și pe căpitanul echipei, Simon Măzărache, acesta având o ușoară accidentare la spate.

Susținuți de proprii spectatori, jucătorii echipei noastre, încep bine partida și ratează două ocazii în primul sfert de oră prin Gabriel Jenaru și Darius Grigore. Același Darius Grigore putea deschide scorul în minutul 16, când, în urma unei incursiuni individuale pe partea stângă a atacului echipei noastre, dar mingea trimisă de el lovește stâlpul din stânga porții apărate de Andrei Bălănică. Oaspeții, puteau deschide scorul un minut mai târziu, la dubla ocazie avută, însă portarul echipei noastre, Alexandru Silveanu, intervine salvator și trimite mingea în afara terenului. Partida se joacă pe contre, iar Mario Durdun și Darius Grigore, nu nimeresc poarta adversă.

La pauză, antrenorul echipei noastre il scoate de pe teren pe Mario Durdun și-l introduce pe Simon Măzărache, pentru a aduce un plus de experiență în atacul echipei noastre. În minutul 59 al partidei, centralul partidei, Mihail  Lăstun din Râmnicu Vâlcea, acordă eronat lovitură de pedeapsă pentru oaspeți, la o intervenție a lui Denis Pia în propriul careu. Cătălin Tolea, marchează și aduce în echipa oaspete în avantaj. În minutul 64, staff-ul echipei noastre, îl introduce pe teren pe Darius Vasilescu în locul lui Darius Grigore și acesta restabilește egalitatea pe tabela de marcaj.

În ultima etapă a campionatului regulat, echipa noastră se va deplasa la Plopeni pentru a întâlni echipa de pe locul al saptelea al campionatului regulat, CSO Plopeni.

 

 

”A fost o partidă dificilă, un adversar bun care o sa joace în play-off. Am avut foarte multe lovituri de colț, asta înseamnă ca am dus mingea de foarte multe ori în terenul advers, dar, din păcate suferim încă la finalizare și nu am reușit să înscriem. Noi întrăm cu gândul la victorie în fiecare meci, încercăm să dezvoltăm această mentalitate de învingători pentru toți jucătorii noștri, mai ales pentru cei tineri. Per ansamblu am arătat un joc bun astăzi, Măzărache a avut o problemă la spate și am hotărât să nu îl introducem în primul unsprezece pentru al proteja, am hotărât să-l introducem după pauză ca să facă diferența”, a declarat la finalul partidei, antrenorul echipei noastre, Ionuț Mihu.

 

 

REZULTATE:
LIGA 3, Seria 4, Etapa 17

ARO Câmpulung – CS Blejoi 1 – 1
CSM Flacăra Moreni – CSO Tricolorul Breaza
CS Păuleşti – CS Dinamo Bucureşti
SC Popești-Leordeni – AS FC Pucioasa
SCM Dunarea Giurgiu – CSO Plopeni